Cengiz Uzman Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 368 Çözümler 1 Beğeniler 153 18 Temmuz 2025 #1 Sorum başlıktaki gibi güncel mi değil mi nasıl anlarım ve en son sürüme nasıl güncelleyebilirim? Modemim = TD-W9970v3
Sorum başlıktaki gibi güncel mi değil mi nasıl anlarım ve en son sürüme nasıl güncelleyebilirim? Modemim = TD-W9970v3
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 18 Temmuz 2025 #2 Servis sağlayıcı güncelliyor. Servis sağlayıcıya özel üretiliyor yazılım anlamak mümkün değil.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.084 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.781 Yer İstanbul 18 Temmuz 2025 #3 Modeminin yazılımı güncel mi, kontrol etmek için şunları yap: Cihazını Ethernet kablosu ya da WiFi ile modeme bağla. Tarayıcıya 192.168.0.1 ya da 192.168.1.1 yaz ve Enter’a bas. Modemin üzerindeki yönetici kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yap. Ayarlarda “Durum”, “Sistem Bilgisi” veya “Firmware” gibi bir sekmeyi bul ve mevcut sürüm numarasını not et. Modeminin marka ve modeline ait üretici sitesine gir, en son yazılım sürümünü bul ve modemindekini karşılaştır. https://www.tp-link.com/tr/support/download/td-w9970/v3/ Modemin internet servis sağlayıcısından geldiyse, güncellemeyi sadece onlar yapabilir. Güncelleme gerekiyorsa servis sağlayıcınla iletişime geç. Modem Firmware’ini Nasıl Güncellersin?Eğer modem manuel güncellemeye uygunsa şu adımları izle: Modeminin üretici sitesine gir, modelini seç ve en güncel dosyayı indir. Güncelleme sırasında bağlantı kopmaması için kablolu bağlantı kullan. IP adresini tarayıcıya yaz, yönetici hesabıyla oturum aç. “Yönetim”, “Araçlar” veya “Sistem” gibi bölümlere göz at. “Gözat” ya da “Dosya Seç” butonuyla indirdiğin dosyayı seç ve yüklemeyi başlat. Güncelleme sırasında modemi kapatma, bağlantısını kesme. Sabırla bekle. Modemin yeniden başlamasını bekle: Tüm ışıklar normale dönene kadar birkaç dakika bekle.
Modeminin yazılımı güncel mi, kontrol etmek için şunları yap: Cihazını Ethernet kablosu ya da WiFi ile modeme bağla. Tarayıcıya 192.168.0.1 ya da 192.168.1.1 yaz ve Enter’a bas. Modemin üzerindeki yönetici kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yap. Ayarlarda “Durum”, “Sistem Bilgisi” veya “Firmware” gibi bir sekmeyi bul ve mevcut sürüm numarasını not et. Modeminin marka ve modeline ait üretici sitesine gir, en son yazılım sürümünü bul ve modemindekini karşılaştır. https://www.tp-link.com/tr/support/download/td-w9970/v3/ Modemin internet servis sağlayıcısından geldiyse, güncellemeyi sadece onlar yapabilir. Güncelleme gerekiyorsa servis sağlayıcınla iletişime geç. Modem Firmware’ini Nasıl Güncellersin?Eğer modem manuel güncellemeye uygunsa şu adımları izle: Modeminin üretici sitesine gir, modelini seç ve en güncel dosyayı indir. Güncelleme sırasında bağlantı kopmaması için kablolu bağlantı kullan. IP adresini tarayıcıya yaz, yönetici hesabıyla oturum aç. “Yönetim”, “Araçlar” veya “Sistem” gibi bölümlere göz at. “Gözat” ya da “Dosya Seç” butonuyla indirdiğin dosyayı seç ve yüklemeyi başlat. Güncelleme sırasında modemi kapatma, bağlantısını kesme. Sabırla bekle. Modemin yeniden başlamasını bekle: Tüm ışıklar normale dönene kadar birkaç dakika bekle.
hydrobios Uzman Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 60 Çözümler 2 Beğeniler 29 Yer Ankara 18 Temmuz 2025 #4 Archer VR2100 kullaniyorum, benim uyguladigim adimlar su sekilde. 1- Modem arayuzunden Advanced kismina girdim. 2- System Tools kismindan Firmware Upgrade secenegine tikladim. Bu sekilde Build numarasini gorebiliyorum. Modemin model numarasina gore "Archer VR2100 Firmware" seklinde arama yaparak TP-Link'in sitesinden Firmware listesini actim. Bendeki 230705 build numarali firmware, ustune 240903 build numarali firmware yayinlanmis. Yani ben en guncelini kullanmiyorum su an.
Archer VR2100 kullaniyorum, benim uyguladigim adimlar su sekilde. 1- Modem arayuzunden Advanced kismina girdim. 2- System Tools kismindan Firmware Upgrade secenegine tikladim. Bu sekilde Build numarasini gorebiliyorum. Modemin model numarasina gore "Archer VR2100 Firmware" seklinde arama yaparak TP-Link'in sitesinden Firmware listesini actim. Bendeki 230705 build numarali firmware, ustune 240903 build numarali firmware yayinlanmis. Yani ben en guncelini kullanmiyorum su an.