Kenan Komutan 2

Uzman
Merhaba saygıdeğer hocalarım, elimde Türk Telekom logolu TD-W9970 V3 modem var. Root yapmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor. Bir rehberde gösterdiği gibi TP-Link Modem Utility adlı bir programı kullandım. Dosyayı programa koyup dosyayı "decrypt" yapıp "enable root account" basıp dosyayı hazırladım. Modeme yüklüyorum, bir sıkıntı bulunmuyor, her şey olması gerektiği gibi ama yükleme bittikten sonra kullanıcı adı "root" ve şifre "8lk! 5ikı60b@" denediğim zaman yanlış kullanıcı ismi ya da parola hatası alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

1785857958087.webp

Merhaba saygıdeğer hocalarım, elimde Türk Telekom logolu TD-W9970 V3 modem var. Root yapmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor. Bir rehberde gösterdiği gibi TP-Link modem Utility adlı bir programı kullandım. Dosyayı programa koyup dosyayı "decrypt" yapıp "enable root account" basıp dosyayı hazırladım. Modeme yüklüyorum, bir sıkıntı bulunmuyor, her şey olması gerektiği gibi ama yükleme bittikten sonra kullanıcı adı "root" ve şifre "8lk! 5ikı60b@" denediğim zaman yanlış kullanıcı ismi ya da parola hatası alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 271130

TR-069 acs programını dener misin?

Son düzenleme: