Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Birleştiler. Eskiden, Microsoft Teams for Education ayrı bir uygulamaydı. Şimdi birleşik, tüm Microsoft Teams kullanıcıları aynı platformu kullanıyor. Teams for Education içindeki bazı araçlar Teams'in kendisinde mevcut hale getirildi sanırım.
- Makaleler
- 43
İş ve Eğitim için Microsoft Store, 31 Mart 2023'te kullanımdan kalkıyor - Microsoft Lifecycle
İş ve Eğitim için Microsoft Store'un, 2023'ün başlarında kullanımdan kaldırılacağı duyuruldu
learn.microsoft.com
Bu mu?
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hayır, ben toplantı uygulamasını sormaktayım. Bu Microsoft'un uygulama mağazası ile ilgili açıklama.Eki Görüntüle 37048![]()
İş ve Eğitim için Microsoft Store, 31 Mart 2023'te kullanımdan kalkıyor - Microsoft Lifecycle
İş ve Eğitim için Microsoft Store'un, 2023'ün başlarında kullanımdan kaldırılacağı duyuruldulearn.microsoft.com
Bu mu?
- Makaleler
- 43
Hayır, ben toplantı uygulamasını sormaktayım. Bu Microsoft'un uygulama mağazası ile ilgili açıklama.
Hâlâ var galiba, bir bakın.
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sayfada bulunam Teams'i Şimdi İndir bağlantısına bakarsanız Microsoft Teams'e yönlendiriyor.Hâlâ var galiba, bir bakın.
- Makaleler
- 43
Sayfada bulunam Teams'i Şimdi İndir bağlantısına bakarsanız Microsoft Teams'e yönlendiriyor.
O zaman kapanmıştır. İnternette de fazla bilgi bulamadım.
Birleştiler. Eskiden, Microsoft Teams for Education ayrı bir uygulamaydı. Şimdi birleşik, tüm Microsoft Teams kullanıcıları aynı platformu kullanıyor. Teams for Education içindeki bazı araçlar Teams'in kendisinde mevcut hale getirildi sanırım.
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Teşekkürler, açıklama da ekliyeyim Microsoft to Merge All Teams Versions Into One App.Birleştiler. Eskiden, Microsoft Teams for Education ayrı bir uygulamaydı. Şimdi birleşik, tüm Microsoft Teams kullanıcıları aynı platformu kullanıyor. Teams for Education içindeki bazı araçlar Teams'in kendisinde mevcut hale getirildi sanırım.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-