tugrul

Yetkin
Yer
İstanbul, TR

Gördüğünüz üzere ortalama 38 saat sonra TeamSpeak yeni bir güncelleme alacakmış. Açıkçası 2010'dan önce MSN Messenger'ın yapabildiği bir şeyi 2025'te yeni keşfetmişler. Twitter sayfasını tamamen çocuk/ergenlere yönelik sıfır ciddiyetle yöneten bir firmanın başarılı olabileceğini (başarıdan kastım, Discord ile yarışması) sanmıyorum. Biraz daha profesyonelliğe ihtiyaçları var, sosyal medya yönetimi konusunda da; arayüz tasarımı + yazılım tarafında da. Bu kadar amatör yönetilen bir başka web örneği muhtemelen akrepnalan.com'dur. Umarım artık biraz daha iyileşirler.

Hayatımın geçtiği platform, maalesef anı olarak kalacak. Geri dönüşü zor bir sektör.
Maalesef gerçekten. Instagram'dan bir UI tasarımcısı; Github'dan da deneyimli bir yazılımcıyla (toplam 2 maksimum 3 kişiyle) daha profesyonel ve başarılı bir uygulama yazılabilir. Ama tercih etmiyorlar işte.

Tasarım olarak Discord ile Steam karışımı bir şey olacak anlaşılan. Güncelleme yapmak için çok geç kaldılar.

Discord Nitro abonelik iptal linki koymuşlar. Hahaha :D

Screenshot_20250120-103627.webp

Discord'un yokluğunda yeni arayüzü denemiştim ama hiç ısınamadım. Bunun da uygulamayı kullananlar hariç çok ilgi göreceğini düşünmüyorum. Geç kaldılar.

Gördüğünüz üzere ortalama 38 saat sonra TeamSpeak yeni bir güncelleme alacakmış. Açıkçası 2010'dan önce MSN Messenger'ın yapabildiği bir şeyi 2025'te yeni keşfetmişler. Twitter sayfasını tamamen çocuk/ergenlere yönelik sıfır ciddiyetle yöneten bir firmanın başarılı olabileceğini (başarıdan kastım, Discord ile yarışması) sanmıyorum. Biraz daha profesyonelliğe ihtiyaçları var, sosyal medya yönetimi konusunda da; arayüz tasarımı + yazılım tarafında da. Bu kadar amatör yönetilen bir başka web örneği muhtemelen akrepnalan.com'dur. Umarım artık biraz daha iyileşirler.

Orta yaşlı adamların birbirine sövme yarışı yaptığı yer. Benim aklımda öyle kaldı. Başka hiçbir değeri yok.