Hocam farz değil de ona yakın bir şey. Tabii ekran kartı çok daha önemli de anakart'ta da 1 M2 SSD yuvası olunca yer kalmayınca ne yapacak? Hani 1TB 2TB'lık SSD alsa bir şey demeyeceğim de 500GB alsa yetmeyecek 3-4 AAA oyun indirirse. Ben aynı şeyi yaşadım ve kısa sürede SSD almak zorunda kaldım. Gerçi şuanda da ram ürünleriyle beraber SSD hatta HDD fiyatları da arttı da genel olarak yazdım ben.
Hocam daha iyi bir sistem önerebilirsiniz. Ben bulduğumu attım.

Hocam daha iyi bir sistem önerebilirsiniz. Ben bulduğumu attım.
İşte asıl mesele da bu. Genel piyasa olarak "ucuz" denilebilen sistemlerin çoğu böyle zaten. Senlik pek bir şey yok, bende atsam yine bir şey değişmez. Lakin ben zaten direkt hazır sistemleri önermiyorum. Zaten TRT Bandrolü muhabbeti çıkmıştı ki onsuz bile hazır sistem yerine toplama sistem yapsan zaten her zaman daha karlıydı. Burada da parçaları yine biz seçebiliyoruz ama 1'den farklı yerlerden/sitelerden bakmak önemli asıl.

Burada da parçaları yine biz seçebiliyoruz ama 1'den farklı yerlerden/sitelerden bakmak önemli asıl.
Tek bir siteye bakıp sistem önerildiğini mi düşünüyorsunuz?
Lakin ben zaten direkt hazır sistemleri önermiyorum.
Tamam o zaman kendiniz toplayıp önerin? Hazır sistem önermek zorunlu bir şey mi? Daha mantıklı bir sistem toplayabiliyorsanız buyurun toplayıp önerin.

Tek bir siteye bakıp sistem önerildiğini mi düşünüyorsunuz?

Tamam o zaman kendiniz toplayıp önerin? Hazır sistem önermek zorunlu bir şey mi? Daha mantıklı bir sistem toplayabiliyorsanız buyurun toplayıp önerin.
Dostum kızmanın ne manası var :D Benim demek istediğim bu adam yükseltme yaptığı zaman anakart'ta alacak ssd'de alacak. Ben senin zararına bir şey mi söyledim? Sadece bilgilendirmek istedim konu sahibini, zamanında bende şaşırıp kalmıştım bunu bilmediğimden. Üstelik bu öyle kolay iş değil, ben önüme gelene bu kadar titizlikle sistem nasıl toplayacağım? Zaten indirim, kampanya beklemekte lazım.

Son düzenleme: