Hocam daha iyi bir sistem önerebilirsiniz. Ben bulduğumu attım.Hocam farz değil de ona yakın bir şey. Tabii ekran kartı çok daha önemli de anakart'ta da 1 M2 SSD yuvası olunca yer kalmayınca ne yapacak? Hani 1TB 2TB'lık SSD alsa bir şey demeyeceğim de 500GB alsa yetmeyecek 3-4 AAA oyun indirirse. Ben aynı şeyi yaşadım ve kısa sürede SSD almak zorunda kaldım. Gerçi şuanda da ram ürünleriyle beraber SSD hatta HDD fiyatları da arttı da genel olarak yazdım ben.
Detaylar
Kim cevapladı?CyHaN_Atalay
Uzman
İşte asıl mesele da bu. Genel piyasa olarak "ucuz" denilebilen sistemlerin çoğu böyle zaten. Senlik pek bir şey yok, bende atsam yine bir şey değişmez. Lakin ben zaten direkt hazır sistemleri önermiyorum. Zaten TRT Bandrolü muhabbeti çıkmıştı ki onsuz bile hazır sistem yerine toplama sistem yapsan zaten her zaman daha karlıydı. Burada da parçaları yine biz seçebiliyoruz ama 1'den farklı yerlerden/sitelerden bakmak önemli asıl.Hocam daha iyi bir sistem önerebilirsiniz. Ben bulduğumu attım.
Tek bir siteye bakıp sistem önerildiğini mi düşünüyorsunuz?Burada da parçaları yine biz seçebiliyoruz ama 1'den farklı yerlerden/sitelerden bakmak önemli asıl.
Tamam o zaman kendiniz toplayıp önerin? Hazır sistem önermek zorunlu bir şey mi? Daha mantıklı bir sistem toplayabiliyorsanız buyurun toplayıp önerin.Lakin ben zaten direkt hazır sistemleri önermiyorum.
CyHaN_Atalay
Uzman
Dostum kızmanın ne manası varTek bir siteye bakıp sistem önerildiğini mi düşünüyorsunuz?
Tamam o zaman kendiniz toplayıp önerin? Hazır sistem önermek zorunlu bir şey mi? Daha mantıklı bir sistem toplayabiliyorsanız buyurun toplayıp önerin.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-