Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Aynı satıcıdan daha önce Hepsiburada'dan sipariş yapmıştım, herhangi bir sorun yaşamadım.
Odrisli
Başarılı
N11 sitesi üzerinden monitör alacağım ancak satıcı Techburada diye biri. Güvenebilir miyim, daha önce alışveriş yapan var mı aranızda?
Techburada alışverişlerim gayet başarılıydı. Ancak Monitör, RAM vb. hata olasılığı yüksek ürünlerde resmi distribütör tercih etmenizi tavsiye ederim.
hElioss
Başarılı
Techburada alışverişlerim gayet başarılıydı. Ancak Monitör, RAM vb. hata olasılığı yüksek ürünlerde resmi distribütör tercih etmenizi tavsiye ederim.
Resmi distribütör nedir hocam?
Son düzenleyen: Moderatör:
Odrisli
Başarılı
Alacağınız monitörün markasına göre değişir. Bahsettiğim distribütörler İtopya, İncehesap, Sinerji gibi.
hElioss
Başarılı
Lg Ultragear 24GS60F-B 23.8' 1MS 180Hz HDR10 FHD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri Şudur hocam.Alacağınız monitörün markasına göre değişir. Bahsettiğim distribütörler İtopya, İncehesap, Sinerji gibi.
Odrisli
Başarılı
İndirimde veya bilindik mağaza stoku gelince direkt alın.
hElioss
Başarılı
İndirimde veya bilindik mağaza stoku gelince direkt alın.
LG'yi çoktan aldım hocam biraz incelemelerine baktım iyidir umarım.
Blackraven
Üstün
LG'yi çoktan aldım hocam biraz incelemelerine baktım iyidir umarım.
Amazon satıyor iken başka satıcıdan almazdım. Eğer kargolanmadıysa iptal edip direkt buradan alın bence.
hElioss
Başarılı
Amazon satıyor iken başka satıcıdan almazdım. Eğer kargolanmadıysa iptal edip direkt buradan alın bence.
Hocam daha kargolanmadı ama iade edilen para ne zaman gelir bilmiyorum geri geldiği sürede fiyatı artar mı onu da bilmiyorum Amazon'dan sipariş edince ödeme kısmında ekstra ücret ödeniyor diye biliyorum aydınlatabilir misiniz biraz ve Amazon'daki ürün kac günde geliyor.