Merhaba, Amazon üzerinden Techburada satıcısından bir ekran kartı aldım. Arızalı çıktı ve aynı gün iade ettim. Satıcı; yok kutusu yırtık, yok her yerini jiletlemişsin gibi geri dönüş yaptı. Ekrana görüntü vermediğine dair video kanıtım mevcut, ayrıca çat pat ile gönderdiğine dair fotoğrafları çektim. Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ise 72 saat bekleyin satıcı iadeyi kabul etmezse bile iade olur dedi. Beni aydınlatır mısınız? Satıcı iadeyi kabul etmese bile Amazon ediyor mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, Amazon üzerinden Techburada satıcısından bir ekran kartı aldım. Arızalı çıktı ve aynı gün iade ettim. Satıcı; yok kutusu yırtık, yok her yerini jiletlemişsin gibi geri dönüş yaptı. Ekrana görüntü vermediğine dair video kanıtım mevcut, ayrıca çat pat ile gönderdiğine dair fotoğrafları çektim. Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ise 72 saat bekleyin satıcı iadeyi kabul etmezse bile iade olur dedi. Beni aydınlatır mısınız? Satıcı iadeyi kabul etmese bile Amazon ediyor mu?
Eki Görüntüle 214507
Sikayetvar uzerinde de sikayet acin, onlar size dönüyorlar Amazon'u değil saticiyi şikayet edin.
Ayrıca Amazon en güvenilir olanı iade konusunda %90 iade alırlar.
Merhaba, Amazon üzerinden Techburada satıcısından bir ekran kartı aldım. Arızalı çıktı ve aynı gün iade ettim. Satıcı; yok kutusu yırtık, yok her yerini jiletlemişsin gibi geri dönüş yaptı. Ekrana görüntü vermediğine dair video kanıtım mevcut, ayrıca çat pat ile gönderdiğine dair fotoğrafları çektim. Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ise 72 saat bekleyin satıcı iadeyi kabul etmezse bile iade olur dedi. Beni aydınlatır mısınız? Satıcı iadeyi kabul etmese bile Amazon ediyor mu?
Eki Görüntüle 214507
Amazon iade ediyor saticiyla pek alakası yok 1 aylık iade hakkınız var satıcı sana 48-72 saat içinde mesaj yazmasan amazona yazınız iadeyi yapar mesela ben AIGO GM80 iade etmek istedim satıcı cevap vermedi ürün bende kaldı parasıda yattı ama ekran kartına aynı şeyi yapmazlar pahalı ürün.
Eki Görüntüle 214507
Gönderici Amazon değilse yandın. Amazonsa satıcı etiyle kemiğiyle istemese bile söke söke alırsın paranı.
Vadbav
Başarılı
Amazon değilsede amazon alıcının yanında. Çok kritik kusur yoksa alıcıyı yakmaz.Gönderici Amazon değilse yandın. Amazonsa satıcı etiyle kemiğiyle istemese bile söke söke alırsın paranı.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Gönderici Amazon değilse de çok yüksek ihtimalle alır iadesini.Gönderici Amazon değilse yandın. Amazonsa satıcı etiyle kemiğiyle istemese bile söke söke alırsın paranı.
Cengiz Demir
Becerikli
Bende şöyle bir ek yapayım. Daha sonra Amazondan ürün alacaklar için küçük bir bilgi.
Sipariş aşamasında, kargo paketleme ile ilgili bir seçenek oluyor. (Tüm ürünler için geçerli sanırım)
Hassas ürünler için; "İçindekini gizleyin , Amazon paketi ile gönderin"
seçeneği seçilebilir. Kargoda taşınırken daha güvenli olur.
Sipariş aşamasında, kargo paketleme ile ilgili bir seçenek oluyor. (Tüm ürünler için geçerli sanırım)
Hassas ürünler için; "İçindekini gizleyin , Amazon paketi ile gönderin"
seçeneği seçilebilir. Kargoda taşınırken daha güvenli olur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-