Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Techolay Technopat'tan bağımsız bir şekilde kendi yolunda olan bir forumdur. Forumu hala Technopat'la bağdaştırmanın zararı olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar kitlenin çok büyük bir kısmı olarak oradan gelmiş olsak da dışarıdan bir kullanıcı gözüyle bakınca bu bağdaştırmaların Techolay'ın imajını kötü etkilediğini düşünüyorum. Bu sebepten ötürü istek ve öneride bulunurken veya herhangi bir örnek verirken orada şöyleydi burada da öyle olsun ya da orada böyleydi burada olmasın şeklinde ifade etmek yerine direkt bir yeri referans göstermeden isteklerimizi ifade edebiliriz bence.

Artı -22 Eksi
Bence sorun olacağını düşünmüyorum yaşanan şeylerin iki taraf içinde istemsizce gerçekleştiği ortada. Recep Baltaş'ın diğer forum üzerine çok emeği var. O yüzden iki forum içinde yararlı olacağını düşünüyorum.

• Beğendim
İfadeler: 143
Arkadaşlar ben Technopat'a düşman olalım ya da oraya giren buraya girmesin demiyorum. Talebim de yönetimin bunu kısıtlaması adına değil sadece bu konuda özen gösterilmesi adınaydı. Bu konu çoğunluk kitle için bir sorun teşkil etmiyorsa benim için de sorun değil, benimki sadece bir öneriydi. Hepinizin görüşüne saygı duyuyorum.

Techolay Technopat'tan bağımsız bir şekilde kendi yolunda olan bir forumdur. Forumu hala Technopat'la bağdaştırmanın zararı olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar kitlenin çok büyük bir kısmı olarak oradan gelmiş olsak da dışarıdan bir kullanıcı gözüyle bakınca bu bağdaştırmaların Techolay'ın imajını kötü etkilediğini düşünüyorum. Bu sebepten ötürü istek ve öneride bulunurken veya herhangi bir örnek verirken orada şöyleydi burada da öyle olsun ya da orada böyleydi burada olmasın şeklinde ifade etmek yerine direkt bir yeri referans göstermeden isteklerimizi ifade edebiliriz bence.

@Recep Baltaş hocamız yasak-dusman olmadığımızı belirtti gereksiz öneri eksiyi bastım.

Düşman olmaya gerek var mı? Gidip Techolay, Technopat'a düşman oldu mu dedirteceğiz 😂

Üzülerek söylüyorum, bu durum üye önerilerini aşan bir durum. Technopat ile herhangi bir yasak söz konusu değil. Techolay, Technopat'tan bağımsız bir kuruluştur. Buna ilişkin @Recep Baltaş tarafından yapılan açıklamalara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu öneriyi tartışmaya kapatıyorum, bilginize. İyi Sosyaller dilerim.

1703369795546.webp

Technopat ile herhangi bir yasak söz konusu değil.
Hocam yasaklanması ya da yeşil site tarzı bir jargon kullanılması tarzında bir öneride bulunmak istememiştim. Büyük ihtimalle çok yanlış anlaşıldım, kapattığınız için teşekkür ederim. İyi sosyaller dilerim.