Techol.ai projesi önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7486
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 879
  • Etiketler Etiketler
    konu önerisi

7486

Başarılı
Merhaba, şahsen biraz maliyetli olacak bir proje önerisi ile size öneride bulunayım dedim. Şahsen isim ve domain olarak çok güzel. Genel olarak teknoloji konularına veya tüm konulara odaklı bir AI olabilir. Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 29
Artı -5 Eksi
Merhaba, şahsen biraz maliyetli olacak bir proje önerisi ile size öneride bulunayım dedim. Şahsen isim ve domain olarak çok güzel. Genel olarak teknoloji konularına veya tüm konulara odaklı bir AI olabilir. Ne dersiniz?
Hocam sadece biraz mı maliyetli olacak?

Tamam belki elektrik masraflarını unutursak bir iki ekran kartıyla lokal olarak LLama falan hostlanabilir ama dediğiniz biraz "fazla" maliyetli.

Hocam sadece biraz mı maliyetli olacak?

Tamam belki elektrik masraflarını unutursak bir iki ekran kartıyla lokal olarak LLama falan hostlanabilir ama dediğiniz biraz "fazla" maliyetli.
Bir süre sonra premium gibi özellikler de açılırsa bu maliyet karşılanabilir. İlk başta farklı bir AI'ın modülünü kullanmak çok daha mantıklı gibi duruyor şu an.

@29 ona da gerek yok. Grok LLM’leri API üzerinden paylaşıyor. 1M token 50-60 cente geliyor. O kadar GPU rig kurmaya gerek yok bence.
İşte kendi servisimiz olacak hesabıyla düşünürsek öyle gereksiz bi işe girişiliyor, yoksa iyi ucuz yollu bir API tabi ki daha mantıklı.

Aklına güzel bir isim gelmiş ve bu ismi değerlendireyim diye öneri konusu açmış yiğidim. Öyle kolay mı bu işler? Biz daha avatarımızı hareketli .gif yapamıyoruz, bunun için XenForo 2.3 bekliyoruz bir de AI istiyoruz.

Ama bence domain ismi de fena değil .

AI için ayrı bütçe ve web sitesi gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…