Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.

Black Plague

Uzman
Makaleler
11
Yer
Inside of Time
TecholAI, bazen gerçekten insanı durduk yere sinir ediyor. Rehberin altına adam gibi bir şey yazdı sandım, baktım benim metni kopyalamış ve tekrar yazmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açarken bunu kapatabilirsiniz, bazen ihtiyaç duyulabilir diye düşünüyorum. Bazen rehberlerdeki yanlış veya eksik bilgileri gösterebilir. Kökten kaldırmak kötü olabilir. Mesajı raporlarsanız silinir zaten.

Hocam "Rehber" ön eki alan konuya mesaj yazması zaten mantıksız bir şey. Tabi iltifat etme olayı olsa güzel olurdu. Konu açarken böyle bir ayar olduğunu bilmiyordum açıkçası 🤔

Hocam "Rehber" ön eki alan konuya mesaj yazması zaten mantıksız bir şey. Tabi iltifat etme olayı olsa güzel olurdu. Konu açarken böyle bir ayar olduğunu bilmiyordum açıkçası 🤔

Dediğim gibi, bana kalırsa işe yarayabileceği durumlar olabilir. Ayrıca, konu açarken botun cevap verip vermeyeceğini seçebiliyorsunuz evet:

1739881658919.webp

Kaldırmak yerine, rehber ön ekleri için varsayılan kapalı olsun; açmak isteyenler tekrar açsın.

İlgili öneriyi haftalar öncesinden geliştiricisine ilettim, konu açarsam daha çok ilgi çeker diye de geçen günlerde konu oluşturdum. Planlanıyor bu öneri: