Techolay Ana Sayfası için Makale Editörü/Yazarı Arıyoruz!

Zamanım olsa belki katılırdım, ancak zamanım yok

İlgili arkadaşlara kolay gelsin şimdiden. Ben sadece savunma sanayi, silahlar, askeri teknolojiler ve görüntüleme aygıtları (fotoğraf makineleri, video kameraları vs.) üzerinde bilgi birikimine sahibim. Bilgisayar donanımlarını çok yakından takip etmediğim için bana göre değil gibi.

Hocam savunma sanayi hakkında biraz fazla bilgilisiniz. 2 makaleniz var sadece ama forumda gördüğüm en ayrıntılı makale 2'si de. Dahasını bekliyorum.

Başvurumu yaptım mailimi gönderdim sizlere. Şanşımı denemek isterim yeterince vaktim olduğunu düşünüyorum.

Aşırı disiplinsiz ve üşengeç biri olarak söylüyorum, bunu yapacaklara kolay gelsin diyorum. Düzgün habercilik yapmak bayağı zor iş.

Techolay'ı da, bazı malum yerler gibi tüm herkesi atıp, yapay zeka ile haber pompalamadıkları için tebrik etmek lazım.

Son düzenleme:
Aslında bedavaya da yaparım sonuçta Türk lirası ile maaş alıyorum bu işi yaparak, kendi yaşamakta oldugum ülkemin para birimine dönüştürsem neredeyse bedavaya çalışıyorum sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…