Esenlikler,

Techolay ana sayfası üstel büyümesine devam ediyor. Türkiye’deki teknoloji yayıncılığının standartlarını belirleme vizyonuyla çıktığımız bu yolda, siz değerli okurlarımıza en güncel haberleri ulaştırmak amacıyla dur durak bilmeden çalışıyoruz. Şimdiyse editoryal operasyonlarımızı genişletmek için haber editörü alımlarımızı aktifleştirerek, size teknolojinin kalbi Techolay'ın bir parçası olma fırsatı veriyoruz. Eğer ana sayfamızda görev almak istiyorsanız başvurunuzu hemen şimdi yapabilirsiniz, aşağıdaki şartları karşılamanız yeterlidir:
  • Türkçe bilmek
  • Orta düzey İngilizce bilmek
  • Okumayacağı hiçbir şeyi yazmamak
  • Geri bildirimler ışığında kendini geliştirebilmek
  • Ana sayfaya günlük düzenli bir şekilde zaman adayabilmek
Başvurularınız için [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz. Değerlendirme sonucunda olumlu veya olumsuz dönüş sağlanacaktır.

Ek bilgiler:
  • Yukarıdaki şartlar gelecekte değiştirilebilir ve güncellenebilir
  • Haber editörlerine içerikleri için belirlenen miktarda ödeme yapılır
  • Haber editörlerinin günlük olarak belirlenen sayıda haber girmesi zaruridir
  • İstisnai durumlar için şartlarda belli bir düzeyde tolerans gösterilebilir
İyi Sosyaller!
Zamanım olsa belki katılırdım, ancak zamanım yok :(

İlgili arkadaşlara kolay gelsin şimdiden. Ben sadece savunma sanayi, silahlar, askeri teknolojiler ve görüntüleme aygıtları (fotoğraf makineleri, video kameraları vs.) üzerinde bilgi birikimine sahibim. Bilgisayar donanımlarını çok yakından takip etmediğim için bana göre değil gibi.

İlgili arkadaşlara kolay gelsin şimdiden. Ben sadece savunma sanayi, silahlar, askeri teknolojiler ve görüntüleme aygıtları (fotoğraf makineleri, video kameraları vs.) üzerinde bilgi birikimine sahibim. Bilgisayar donanımlarını çok yakından takip etmediğim için bana göre değil gibi.
Hocam savunma sanayi hakkında biraz fazla bilgilisiniz. 2 makaleniz var sadece ama forumda gördüğüm en ayrıntılı makale 2'si de. Dahasını bekliyorum.

Başvurumu yaptım mailimi gönderdim sizlere. Şanşımı denemek isterim yeterince vaktim olduğunu düşünüyorum. :)

Aşırı disiplinsiz ve üşengeç biri olarak söylüyorum, bunu yapacaklara kolay gelsin diyorum. Düzgün habercilik yapmak bayağı zor iş.

Techolay'ı da, bazı malum yerler gibi tüm herkesi atıp, yapay zeka ile haber pompalamadıkları için tebrik etmek lazım.

Son düzenleme:
Aslında bedavaya da yaparım sonuçta Türk lirası ile maaş alıyorum bu işi yaparak, kendi yaşamakta oldugum ülkemin para birimine dönüştürsem neredeyse bedavaya çalışıyorum sayılır.