Türkiye’deki birçok kişi böyle. En basit ekleri bile yazamıyorlar ve çok ilginç şekilde cümle kuruyorlar. Gününüzün nasıl geçtiği hakkında söylediğiniz birkaç cümleyi doğru şekilde yazıya geçiremeyecek insan dolu. Habercilik için de okunabilirlik çok önemli. Sürekli olarak aynı kelimelerin kullanılması da yeterince sinir bozucu olabiliyor.
Benim sinirimi bozan husus, her türlü kavramı ifade etmek için "şey", "iyi", "kötü" gibi oldukça basit, yavan kalan tanımların kullanılması. Hâl böyle olunca dilimiz oldukça basit görünüyor. Halbuki Türkçe, İngilizceye kıyasla çok daha fazla derinliği olan, edebi bir dil. Dilimizin bu denli eksik kullanımı beni hep üzmüştür.

Başvursam mı diye düşündüm de haftada maksimum 2-3 gün makale yazabilirim onun dışında çıkmaz benden, günlerim aşırı yoğun geçiyor. Herkese bol şans, şimdiden kolay gelsin.

Esenlikler,

Techolay ana sayfası üstel büyümesine devam ediyor. Türkiye’deki teknoloji yayıncılığının standartlarını belirleme vizyonuyla çıktığımız bu yolda, siz değerli okurlarımıza en güncel haberleri ulaştırmak amacıyla dur durak bilmeden çalışıyoruz. Şimdiyse editoryal operasyonlarımızı genişletmek için haber editörü alımlarımızı aktifleştirerek, size teknolojinin kalbi Techolay'ın bir parçası olma fırsatı veriyoruz. Eğer ana sayfamızda görev almak istiyorsanız başvurunuzu hemen şimdi yapabilirsiniz, aşağıdaki şartları karşılamanız yeterlidir:
  • Türkçe bilmek
  • Orta düzey İngilizce bilmek
  • Okumayacağı hiçbir şeyi yazmamak
  • Geri bildirimler ışığında kendini geliştirebilmek
  • Ana sayfaya günlük düzenli bir şekilde zaman adayabilmek
Başvurularınız için [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz. Değerlendirme sonucunda olumlu veya olumsuz dönüş sağlanacaktır.

Ek bilgiler:
  • Yukarıdaki şartlar gelecekte değiştirilebilir ve güncellenebilir
  • Haber editörlerine içerikleri için belirlenen miktarda ödeme yapılır
  • Haber editörlerinin günlük olarak belirlenen sayıda haber girmesi zaruridir
  • İstisnai durumlar için şartlarda belli bir düzeyde tolerans gösterilebilir
Üye soruları:
İyi Sosyaller!
Ben başvuruyorum. (Ücrete gerek yok ücretsiz çalışacağım)

Esenlikler,

Techolay ana sayfası üstel büyümesine devam ediyor. Türkiye’deki teknoloji yayıncılığının standartlarını belirleme vizyonuyla çıktığımız bu yolda, siz değerli okurlarımıza en güncel haberleri ulaştırmak amacıyla dur durak bilmeden çalışıyoruz. Şimdiyse editoryal operasyonlarımızı genişletmek için haber editörü alımlarımızı aktifleştirerek, size teknolojinin kalbi Techolay'ın bir parçası olma fırsatı veriyoruz. Eğer ana sayfamızda görev almak istiyorsanız başvurunuzu hemen şimdi yapabilirsiniz, aşağıdaki şartları karşılamanız yeterlidir:
  • Türkçe bilmek
  • Orta düzey İngilizce bilmek
  • Okumayacağı hiçbir şeyi yazmamak
  • Geri bildirimler ışığında kendini geliştirebilmek
  • Ana sayfaya günlük düzenli bir şekilde zaman adayabilmek
Başvurularınız için [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz. Değerlendirme sonucunda olumlu veya olumsuz dönüş sağlanacaktır.

Ek bilgiler:
  • Yukarıdaki şartlar gelecekte değiştirilebilir ve güncellenebilir
  • Haber editörlerine içerikleri için belirlenen miktarda ödeme yapılır
  • Haber editörlerinin günlük olarak belirlenen sayıda haber girmesi zaruridir
  • İstisnai durumlar için şartlarda belli bir düzeyde tolerans gösterilebilir
Üye soruları:
İyi Sosyaller!
Zaman dışında her şey uyuyor. LGS'den sonra gene böyle bir şey olursa başvuru yaparım.