Techolay Ana Sayfası için Makale Editörü/Yazarı Arıyoruz!

Benim sinirimi bozan husus, her türlü kavramı ifade etmek için "şey", "iyi", "kötü" gibi oldukça basit, yavan kalan tanımların kullanılması. Hâl böyle olunca dilimiz oldukça basit görünüyor. Halbuki Türkçe, İngilizceye kıyasla çok daha fazla derinliği olan, edebi bir dil. Dilimizin bu denli eksik kullanımı beni hep üzmüştür.

Başvursam mı diye düşündüm de haftada maksimum 2-3 gün makale yazabilirim onun dışında çıkmaz benden, günlerim aşırı yoğun geçiyor. Herkese bol şans, şimdiden kolay gelsin.

En ama en önemli kriter bu arkadaşlar. Haberleri düzenlerken en sık karşılaştığımız sorun akıcı bir Türkçe kullanılmaması, tekrara düşülmesi ve ansiklopedi gibi kaba cümleler kullanılması.

Ben başvuruyorum. (Ücrete gerek yok ücretsiz çalışacağım)

İfadeler: 683
Başvuralım bakalım. Moderatörlük başvuruları için hala olumlu veya olumsuz bir dönüş yapılmadı. Onun için de yapılacak mı?

Şu anda yoğunum ve önümüzdeki 2-3 ay içinde yine yoğun olacağım. Ancak müsait olursam neden olmasın?

Herhangi bir ücret verilecek mi acaba? Çünkü her gün girip sayfalarca haber yazmak cidden zor iş.

Zaman dışında her şey uyuyor. LGS'den sonra gene böyle bir şey olursa başvuru yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…