Son düzenleme:
Başvuracaklara başarılar.

Yapmayı düşünüyorum, hala emin değilim, sadece saygı için bile yaparım.
Haberini yaptığın şirket, kişi, olay, marka her neyse artık selam verse paranoyaklığın tutup haberi kaldırmayacaksın yani? Seninkisi bana ütopik bir istek gibi geldi ama zarar gelmez başvurmaktan, herkes gibi değerlendirilirsin madem düşünüyorsan tabii.

Görev almayı isterdim ama muhtemelen ciddi bir zaman ayırmak gerekecek. Günlük hayatın koşuşturmasında bu disiplini uzun süre koruyabilmek zor. Katılım gösterecek kişilere başarılar diliyorum.

Yaş sınırı var mı acaba ? 15-16 sıkıntı olur mu :)

Arkadaşlar ilk aşamada günde bir saat ayırmanız yeterli eğer aşırı uyuşuk bir yapınız yoksa.

Tabii mesele her ay ayırabilmek, tutarlılık olması.
Canım sıkılıyor zaten günde 1 saat veririm, forumda 2 saat harcıyorum zaten.

Yaş sınırı var mı acaba ? 15-16 sıkıntı olur mu :)

Canım sıkılıyor zaten günde 1 saat veririm, forumda 2 saat harcıyorum zaten.
Yaş sınırı olsa yazarlardı ama yazmadıklarına göre bir sıkıntı yok gibi. Mesela ben 15 yaşındayım. Zamanla bir sıkıntım olmasa başvururdum.

Yaş sınırı olsa yazarlardı ama yazmadıklarına göre bir sıkıntı yok gibi. Mesela ben 15 yaşındayım. Zamanla bir sıkıntım olmasa başvururdum.
Evet haklısınız hocam, bazı çok yoğun olduğum günler hariç günde 1-2 saat ayırım ama şöyle bir durum var ki yazacak konu bulmak zor olabilir. Yani bi kabataslak bakınca en iyi ihtimalle Oyun Sektörü hakkında yazarım. Belki film sektörü. Objektif falan da olmakta sorun yok ama aklım direkt Webtekno / Blog usulü yazılara kayıyor. Biraz bu sitenin amaçtan kayıyor o da.

Evet haklısınız hocam, bazı çok yoğun olduğum günler hariç günde 1-2 saat ayırım ama şöyle bir durum var ki yazacak konu bulmak zor olabilir. Yani bi kabataslak bakınca en iyi ihtimalle Oyun Sektörü hakkında yazarım. Belki film sektörü. Objektif falan da olmakta sorun yok ama aklım direkt Webtekno usulü yazılara kayıyor. Biraz bu sitenin amaçtan kayıyor o da.
Doğrudur. Bir taraftan sitenin sahip olduğu temaya uygun bir konuda yazı yazmak gerekli. Ben gene teknolojik ürünlere yakın olduğumdan çok sıkıntı olmaz benim için. İnceleme, haber tarzı yazılar yazarım ama zaman işte. Ben de gerçi foruma vakit ayırıyorum ama vakit ayıramadığım zamanlar da oluyor. Biraz değişken bir durum.