Arkadaşlar selam. Yurt dışından yeni döndüm. Önümüzdeki hafta Dedicated sunucuya geçiyoruz. Bu sunucuyu ben kurmadım. Bir sonrakinde süreci bizzat takip edeceğim. Gerekirse kendim bir sunucu toplayacağım.
Yavaşlık için de özür dilerim. Beni kendi sitemden soğuttu. Çözünce bazı açıklamalarım olabilir.
Fazla tepki vermiyor musunuz hocam? Evet belli ki bazı problemler var ama yetkili arkadaşların umursamadığını ben zannetmiyorum, Recep Bey zaten yurt dışındaydı. Sosyal' i hepimiz çok seviyoruz ama böyle zamanlarda sabırla bekleyip manevi anlamda destek olmak gerekir diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın lütfen yazımı.
Dışarıdan bakıldığında bu konu hakkında sessiz kalıyor gibi gözüksek de en az siz üyeler kadar biz de şikayetçiyiz emin olabilirsiniz. İyi haberi benim vermem uygun olmaz belki ama yakın zamanda dedicated bir sunucuya geçiş yapacağımızı da belirtmek isterim.
Arkadaşlar selam. Yurt dışından yeni döndüm. Önümüzdeki hafta Dedicated sunucuya geçiyoruz. Bu sunucuyu ben kurmadım. Bir sonrakinde süreci bizzat takip edeceğim. Gerekirse kendim bir sunucu toplayacağım.
Yavaşlık için de özür dilerim. Beni kendi sitemden soğuttu. Çözünce bazı açıklamalarım olabilir.
Böyle eklenti getirtip getirtip durdunuz. Kaldırmaya gelince yok dediniz. Buyur sonuç ortada. Yazık adam belki o yapay zeka botuna bile para veriyor boşu boşuna şu an. En azından site geçici süreliğine düzeltme gelene kadar vanilla sürümüne geri dönsün.