Techolay aşırı yavaş

Arkadaşlar selam. Yurt dışından yeni döndüm. Önümüzdeki hafta Dedicated sunucuya geçiyoruz. Bu sunucuyu ben kurmadım. Bir sonrakinde süreci bizzat takip edeceğim. Gerekirse kendim bir sunucu toplayacağım.

Yavaşlık için de özür dilerim. Beni kendi sitemden soğuttu. Çözünce bazı açıklamalarım olabilir.

Yavaşlamayı geç girilmiyor bile siteye. Madem bakıma alacaksınız komple kapatın abi siteyi bizim canımızı niye sıkıyorsunuz ki?

Yavaşlamayı geç girilmiyor bile siteye. Madem bakıma alacaksınız komple kapatın abi siteyi bizim canımızı niye sıkıyorsunuz ki?
Fazla tepki vermiyor musunuz hocam? Evet belli ki bazı problemler var ama yetkili arkadaşların umursamadığını ben zannetmiyorum, Recep Bey zaten yurt dışındaydı. Sosyal' i hepimiz çok seviyoruz ama böyle zamanlarda sabırla bekleyip manevi anlamda destek olmak gerekir diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın lütfen yazımı.

Harbiden çok sinir bozucu, arada hızlanıyor, düzeldi diyorum yine zortluyor. Neyse 1 hafta idare edeceğiz, yapacak bir şey yok.

Bu bilgiyi alınca mutlu oldum. Bu konuya girerken bile uzun süre bekleterek girdi çünkü.

Peki şu anki sunucu ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle eklenti getirtip getirtip durdunuz. Kaldırmaya gelince yok dediniz. Buyur sonuç ortada. Yazık adam belki o yapay zeka botuna bile para veriyor boşu boşuna şu an. En azından site geçici süreliğine düzeltme gelene kadar vanilla sürümüne geri dönsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…