Son 1-2 haftadır foruma erişim çok kısıtlı. Ne zaman foruma girsem time-out hatası alıyorum. Bir saldırı mı, yoksa sunucu kaynaklı bir sorun mu var?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Bende de hata veriyor. Sunucu kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum ama ya DDoS ya da sunucu kaynaklı.
Şu an yapan kişinin bu konuyla "Hahaha, bak nasıl konu açmışlar." diyerek kendini komik sandığına eminim aslında.
Gelen parayla sistem toplama videosu... Güzel fikir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fena saldırı yapıyor biri, aslında pasif gelir kapısı olabilir dava açılsa.
Cidden bu kadar fazla mı? Devlet sitelerine de böyle saldırı oluyor mu? Sistem gitti diyorlar ancak ben DDoS olduğunu düşünüyorum.
@Barış Bey söyleyebilir belki saldırının büyüklüğünü.Cidden bu kadar fazla mı? Devlet sitelerine de böyle saldırı oluyor mu? Sistem gitti diyorlar ancak ben DDoS olduğunu düşünüyorum.
MOSSAD ve Şin Bet yine iş üstünde. (t)
- Makaleler
- 20
Sunucuda bir sorun yok, saldırı geliyor. Normalde zaten sürekli saldırı altındayız, yeni bir şey değil. Gelen tüm saldırılar host firmamız tarafından engelleniyor bundan yana da bir sıkıntımız yok. Ancak host firmamızın DDoS saldırıları için bağlı olduğu servisin tüm hizmetlerini kapatmasından dolayı oluşan bir istisnamız var. Bunun dışında DDoS-Guard ve StormWall ile de çalışıyorlar ancak şu an yalnızca DDoS-Guard aktif. Yani StormWall'da da bir problem var, bu sebeple sitede yavaşlık ve kesintiler oluşuyor.
Saldırı büyüklüğünü profil mesajı olarak paylaşmıştım:
Saldırı büyüklüğünü profil mesajı olarak paylaşmıştım: