Onu biz yapmayız ama forumdaki herkesi Discord'dan ekleyip grup kuranlar yapar. Haklısın ama biz de herkes kendi düşüncelerini oluşturabilecek kadar olgun.
RB'ye ait mesajı ögetle denetle yaparak yazmadığı şeyleri yazarak mı? Yoksa forumdaki bir yetkiliyle olan özel konuşlarını gurubunuza atarak mı? A şey vardı sanırım, birden o kişiler düşman olup sövdükleriniz de.
Hangisinin biletini açalım? Sen seç. Hiç fark etmez. Gerçi uzatmayacağım. Bu mesaj birilerine ulaşır elbet. İnsaları zorbalamanızı da biliyorum. Merak etmeyin. Sadece çogunluğu liseli olan grupla uğraşmak istemiyorum. Tepkimi dile getirmek istedim. Olur ya birileri yanlışlıkla görüp işlem yapacağı tutar...
Zararlı bir gruplaşma değil kısaca. Forumda birbirini az yada çok birbirlerini tanıyan insanlar, birbirleriyle daha rahat iletişim kurarlar zaten, fazlasıyla normal.
Benim oyun amaçlı açtığım sunucuda 20 kişi var. 4-5 tanesi zaten gerçek hayattan tanıdığım ve forumda olmayan arkadaşlar. (Minecraft ve Among Us için geldiler)
Montajlı mesaj yaptığımız doğru ama o mesajlara Recep abi kendisi de güler yani Dalga geçme yok. Kaldı ki sunucuya alımlar da kapalı. Büyümeyecek yani. Gruplaşmayı da kendimiz engelliyoruz.
15 yaşında insanları ciddiye almam ama gidip zorbalık yaparlarsa olacağı bu. Şimdi bu aralar kriptodan dişe dokunur gelir de elde ettim. Ne yapsak bir dava falan mı patlatsak? Hakaretten. 10K kazanıp forumda çekiliş yaparız.
Konu içerisindeki bir tartışma sırasında atılmış bir mesaj. Yeterince bu Ulunay için yazılmış bir mesaj gibi duruyor. Kesinlikle yanlış bir davranış. Ayıp olan bunu klavye arkasına sığınarak yapıyor oluşunuz. Gerçekten ayıp hocam.