Haklısınız. Küfür size edilmedi sonuçta veya siz zorbalanmadınız 
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Benden özür dilemeniz veya dilememeniz önemli değil. Bir grup kuruyorsunuz yönetim onaylı diyorsunuz. Bu saçmalıktır.
Onu geçtim içinizden birileri zorbalık yapıp bana küfür ediyor. Normalde küfürü ciddiye bile almam. Zorbalık bardağı taşıran son nokta oldu. Kimsenin bir şey yapmacağı da belli olduğu için bari 3-5 ay ceza alayım adam gibi bir şeyler ortaya çıkar diye yapıyorum. Yoksa ne forum ne başka bir şey umurumda bile değil...
Kanada'da yaşadığından uğraşmaya değmez gibi veya konum bilgisi mi yanlış? Bakacağız...
Onu geçtim içinizden birileri zorbalık yapıp bana küfür ediyor. Normalde küfürü ciddiye bile almam. Zorbalık bardağı taşıran son nokta oldu. Kimsenin bir şey yapmacağı da belli olduğu için bari 3-5 ay ceza alayım adam gibi bir şeyler ortaya çıkar diye yapıyorum. Yoksa ne forum ne başka bir şey umurumda bile değil...
Kanada'da yaşadığından uğraşmaya değmez gibi veya konum bilgisi mi yanlış? Bakacağız...
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Yönetici onaylı değil. Montaj olayından ve grup açıldığından haberleri var sadece.Benden özür dilemeniz veya dilememeniz önemli değil. Bir grup kuruyorsunuz yöneti onaylı diyorsunuz. Bu saçmalıktır.
Tamamen eğlence amaçlı bir seridir umarım hoşunuza gider.
Allah'tan bu sefer ben yokum olayların içinde. Şaka bir yana güzel video fakat bu kişiler ve bu konuyla ilgili bir bağlantım yoktur. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Google Play Store'dur.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Ben senden özür dilemedim Yonga senden nezaketen özür diledi ek olarak ben Discord grubundaki mesajları sızdıranın kim olduğunu biliyorum zaten, forum dışındaki olayları foruma taşıyan sensin sanırım psikolojik sıkıntıların var anlayabiliyorum seni.Benden özür dilemeniz veya dilememeniz önemli değil. Bir grup kuruyorsunuz yöneti onaylı diyorsunuz. Bu saçmalıktır.
İşin gücün yok dedektif olmuşsun dostum başarılar
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Hayır yok, ortalığı karıştırmak için içeriden bir şahıs kim olduğunu biliyorum, kendi aramızda edilen muhabbetleri dışarı çıkartıyor.
Kendisi kim olduğunu çok iyi biliyor gitsin biraz çimenlere dokunsun
Kendisi kim olduğunu çok iyi biliyor gitsin biraz çimenlere dokunsun
Orada olsam sence küfür etmeye cesareti olabilir miydi hocam?
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Ne demezsin baya titrerdim dostum, mesajları @Jack İşte sana gönderdi biliyorum bunuda göndereceğini bilerek söyledim.Orada olsam sence küfür etmeye cesareti olabilir miydi hocam?
Dün veya Perşembe günü açılan konuda hepimizin sevdiği birisi dahası da var demişti. Çok haklıymış. Daha var. Onları da buradan selam yollayalım. Onlarda topun ağzında.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
TLOU Left Behind ile Part 2 aynı anda oynanır mı?
- leeEVERETT
-
-