Ulan forum ilk açıldığında sessiz sakin ne güzel ilerliyorduk. Ne ara buralara geldi forum?
What dedin gulum? Ben komik gelen yorumlari begeniyorum.Her sayfadaki mesajı beğeniyor. Ücretli eleman tuttu sanırım![]()
Hocam kanıt var mı?Sahibi olmadığınız diğer sunuculardan insanlara zorbalık yapan siz değil miydiniz?![]()
Ben de bunu diyecektim. Konu 8 sayfa oldu, inanılmaz.Arkadaş bu nedir ya, gruplaşma dramları daha şimdiden başlamış. Şu gruplaşan arkadaşların uzun bir süre uçması lazım.
Zaten yasak değil mi gruplaşma, şaşkın şaşkın izliyorum konuyu ancak umarım herkes barışır ve eskisi gibi sakin olur forum.Arkadaş bu nedir ya, gruplaşma dramları daha şimdiden başlamış. Şu gruplaşan arkadaşların uzun bir süre uçması lazım.
Atmadım hocam, @62 hocamla alakalı şeyi de görmemiştim. Benim gördüklerim R.B. ile alakalıydı sadece. Suçlama atmayın lütfen.Ne demezsin baya titrerdim dostum, mesajları @Jack İşte sana gönderdi biliyorum bunuda göndereceğini bilerek söyledim.
Dozunda bırakırsınız bunu tamam fakat forum içerisinde bir grubun bu şekilde aktifleşme göstermesine kesinlikle izin verilmemeli. Özellikle o hakaret ne öyle, yazık.Zaten yasak değil mi gruplaşma, şaşkın şaşkın izliyorum konuyu ancak umarım herkes barışır ve eskisi gibi sakin olur forum.