Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
40
Yer
Mantar Krallığı
1. sorun olarak başlıklara değineceğim. Başlıkların hepsi büyük harf olduğu için kötü bir görüntü oluşturduğunu söylemeliyim. Evet, video başlıklarının hepsi büyük harf ama bunun düzeltilmesinin de zor olmayacağını düşünüyorum.

1709479133493.webp

2. sorun ise tamamen saçmalık bir şey. Ben videoyu embed olarak izlerken alta niye bağlantı koyarsın? Videoyu oynatamayacak tarayıcılar içinse amenna ama onun için değilse neden hani?

1709479142559.webp

Artı 25 Eksi
Bir ayarlama yaptım ama bakalım, RSS'ten veri çektiği için ne kadar düzeltileceğine emin değilim. Video yüklendikten sonra kontrol sağlayalım, çalışması durumunda konuyu uygulandı olarak değiştiririm.

Bir ayarlama yaptım ama bakalım, RSS'ten veri çektiği için ne kadar düzeltileceğine emin değilim. Video yüklendikten sonra kontrol sağlayalım, çalışması durumunda konuyu uygulandı olarak değiştiririm.

Şu an ne durumda çalıştı mı? Bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Şu an ne durumda çalıştı mı? Bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

RSS feedinden veri çekilip konu oluşturulurken herhangi bir denetimden geçmiyor. RSS feedini sürekli kontrol edip düzenleyecek 3. parti bir feed oluşturucuyu kullanabiliriz fakat bu hem videoların anlık içe aktarımını engeller hem de ücretsiz bir biçimde işlem halledilirken gereksiz masraf çıkar. Bakacağım duruma fakat olmazsa böyle kalacak zira yapacak bir şey yok.

RSS feedinden veri çekilip konu oluşturulurken herhangi bir denetimden geçmiyor. RSS feedini sürekli kontrol edip düzenleyecek 3. parti bir feed oluşturucuyu kullanabiliriz fakat bu hem videoların anlık içe aktarımını engeller hem de ücretsiz bir biçimde işlem halledilirken gereksiz masraf çıkar. Bakacağım duruma fakat olmazsa böyle kalacak zira yapacak bir şey yok.

GPT'ye bırakabilirsiniz bu işi?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğendim
İfadeler: 683
Sanırım başlık kısmına pek müdahale edilemiyor. RSS'tekiler alınabiliyor. İçerikte büyük gelince büyük oluyor. Bu da sorunu ortaya çıkarıyor. İçerik niye büyük? Kaç tane YouTube kanalının video başlıklarını düzenli olarak büyük harfle yayınladığını gördünüz? Ne gerek var? YouTube'da da burada da kötü duruyor.

Video linki kısmında katılıyorum. Muhtemelen amaç üçüncü parti çerezleri kabul etmeyenlere imkan sunmak ama saçma bence. YouTube bu.

Gizli sekmeden ekran görüntüsü. Orada YouTube yazıyor zaten. Linke basacam adam her türlü o çerezleri kabul etmiş olmuyor mu? Linki ayrı olarak belirtmenin ne anlamı var?

1710177077326.webp

• Beğendim
İfadeler: 683
Çerezlerin kabul edilmemesi durumunda videoya ulaşılamadığı için video linki yer almaya devam edecek. Başlığa da müdahale edilemiyor olsa dahi YouTube videolarındaki başlıklar istenilen şekle sokuldu. Öneriyi kapatıyorum, teşekkürler.