KS KS Lacan 2 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.994 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.844 Bugün 14:06 #11 CyHaN_Atalay dedi: İnşallah fazla rezil olmama umuduyla. CyHaN_Atalay Genişletmek için tıkla... Niye rezil olasın? Ben berbat oynuyorum. Ona rağmen böyle bir şeye kalkıştım. Maksat birileriyle beraber bir şey yapabilmek.
CyHaN_Atalay dedi: İnşallah fazla rezil olmama umuduyla. CyHaN_Atalay Genişletmek için tıkla... Niye rezil olasın? Ben berbat oynuyorum. Ona rağmen böyle bir şeye kalkıştım. Maksat birileriyle beraber bir şey yapabilmek.
CyHaN_Atalay 39 Başarılı Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 784 Çözümler 4 Beğeniler 445 24 dakika önce #12 Lacan dedi: Niye rezil olasın? Ben berbat oynuyorum. Ona rağmen böyle bir şeye kalkıştım. Maksat birileriyle beraber bir şey yapabilmek. Genişletmek için tıkla... Dert ortağı bulmak güzel bir şey
Lacan dedi: Niye rezil olasın? Ben berbat oynuyorum. Ona rağmen böyle bir şeye kalkıştım. Maksat birileriyle beraber bir şey yapabilmek. Genişletmek için tıkla... Dert ortağı bulmak güzel bir şey