YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 758 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 624 Yer New York 19 Mart 2026 #1 Merhaba merak ettim açıkçası. Bilen var mı?
RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 19 Mart 2026 #2 YASEDEM dedi: Merhaba merak ettim açıkçası. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... IP ile değil mi? Aslında bence IP yöntemi kötü bir yöntem. Herkes IP değiştirebiliyor.
YASEDEM dedi: Merhaba merak ettim açıkçası. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... IP ile değil mi? Aslında bence IP yöntemi kötü bir yöntem. Herkes IP değiştirebiliyor.
S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 566 Çözümler 4 Beğeniler 820 19 Mart 2026 #3 Hesaptaki IP adreslerinin çakışması yüksek ihtimalle. Teknoloji çok gelişti, çerezlik bir şeydir anlaşılması.
Hesaptaki IP adreslerinin çakışması yüksek ihtimalle. Teknoloji çok gelişti, çerezlik bir şeydir anlaşılması.
Kvothe Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 363 Beğeniler 201 Yer Redmont Kalesi 19 Mart 2026 #4 YASEDEM dedi: Merhaba merak ettim açıkçası. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım işletim sistemi, tarayıcı bilgileri, IP adresleri gibi birçok şeye bakıyor.
YASEDEM dedi: Merhaba merak ettim açıkçası. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım işletim sistemi, tarayıcı bilgileri, IP adresleri gibi birçok şeye bakıyor.
Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 19 Mart 2026 #5 Tüm IP bilgilerimiz ellerinde. Böyle deyince tehlikeli oldu ama olsun.
RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 19 Mart 2026 #6 Learnof dedi: Tüm IP bilgilerimiz ellerinde. Böyle deyince tehlikeli oldu ama olsun. Genişletmek için tıkla... Bence, IP işi daha temiz yapabilirler. IP değiştirebilmek zor değil.
Learnof dedi: Tüm IP bilgilerimiz ellerinde. Böyle deyince tehlikeli oldu ama olsun. Genişletmek için tıkla... Bence, IP işi daha temiz yapabilirler. IP değiştirebilmek zor değil.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.853 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 19 Mart 2026 #7 IP bilgisi, tarayıcı sürümü, konum, işletim sistemi sürümü, derleme numarası ,kullandığı isp. Son düzenleme: 19 Mart 2026
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.186 Yer Çorum 19 Mart 2026 #8 @RamKokusuSeven, sadece IP bilgisine göre işlem yapılmıyor. IP bilgisine göre çok alakasız kişiler bile birbiriyle eşleşebilir.
@RamKokusuSeven, sadece IP bilgisine göre işlem yapılmıyor. IP bilgisine göre çok alakasız kişiler bile birbiriyle eşleşebilir.
RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 19 Mart 2026 #9 Caner Uncu dedi: @RamKokusuSeven, sadece IP bilgisine göre işlem yapılmıyor. IP bilgisine göre çok alakasız kişiler bile birbiriyle eşleşebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, hatam için pardon.
Caner Uncu dedi: @RamKokusuSeven, sadece IP bilgisine göre işlem yapılmıyor. IP bilgisine göre çok alakasız kişiler bile birbiriyle eşleşebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, hatam için pardon.
GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 924 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 843 Yer İstanbul 19 Mart 2026 #10 Caner Uncu dedi: @RamKokusuSeven, sadece IP bilgisine göre işlem yapılmıyor. IP bilgisine göre çok alakasız kişiler bile birbiriyle eşleşebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela daha önce hesabı silinmiş birinin, 1 2 ay sonra tekrar yeni hesap oluşturduğu zaman çifte hesap olduğu anlaşılıyor mu? Diyelim ben hesabımı sildim ama 2 ay sonra yeniden kaydoldum bu anlaşılır mı?
Caner Uncu dedi: @RamKokusuSeven, sadece IP bilgisine göre işlem yapılmıyor. IP bilgisine göre çok alakasız kişiler bile birbiriyle eşleşebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela daha önce hesabı silinmiş birinin, 1 2 ay sonra tekrar yeni hesap oluşturduğu zaman çifte hesap olduğu anlaşılıyor mu? Diyelim ben hesabımı sildim ama 2 ay sonra yeniden kaydoldum bu anlaşılır mı?