Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
IP ile değil mi? Aslında bence IP yöntemi kötü bir yöntem. Herkes IP değiştirebiliyor.
Kvothe
Uzman
Hocam sanırım işletim sistemi, tarayıcı bilgileri, IP adresleri gibi birçok şeye bakıyor.
RamKokusuSeven
Becerikli
Bence, IP işi daha temiz yapabilirler. IP değiştirebilmek zor değil.Tüm IP bilgilerimiz ellerinde. Böyle deyince tehlikeli oldu ama olsun.
IP bilgisi, tarayıcı sürümü, konum, işletim sistemi sürümü, derleme numarası ,kullandığı isp.
Son düzenleme:
@RamKokusuSeven, sadece IP bilgisine göre işlem yapılmıyor. IP bilgisine göre çok alakasız kişiler bile birbiriyle eşleşebilir.
RamKokusuSeven
Becerikli
Anladım, hatam için pardon.@RamKokusuSeven, sadece IP bilgisine göre işlem yapılmıyor. IP bilgisine göre çok alakasız kişiler bile birbiriyle eşleşebilir.
@RamKokusuSeven, sadece IP bilgisine göre işlem yapılmıyor. IP bilgisine göre çok alakasız kişiler bile birbiriyle eşleşebilir.
Hocam mesela daha önce hesabı silinmiş birinin, 1 2 ay sonra tekrar yeni hesap oluşturduğu zaman çifte hesap olduğu anlaşılıyor mu? Diyelim ben hesabımı sildim ama 2 ay sonra yeniden kaydoldum bu anlaşılır mı?