Techolay çok yavaş

Son bir aydır istisnasız 2 günde bir aynı sorunu yaşıyorum. Sayfa yenilenmiyor, hata veriyor, hep bir yavaşlık var. Ne yaptılar ya bu kadar? Ben bu sorunu tek ikimizin de yaşadığını düşünmüyorum.

TurkNet GigaFiber kullanıcısıyım, başka hiçbir sitede bu denli bir yavaşlık söz konusu değil.

Ben dünden beri erişemiyorum bile. Sürekli host error diyor. Şimdi yavaş yavaş kendine geldi gibi.

Dünden beri aşırı yavaş gerçekten bakıma alınmadan önce daha iyiydi neden böyle oldu acaba.

Forum ara ara gidiyor ancak normal şartlarda bir yavaşlık göremiyorum. Yani sürekli olan bir şey değil ancak ara ara vuruyor. Son zamanlarda bu sayı daha da arttı.

Forumda 1-2 aydır yavaşlık söz konusu zaten saldırılar yüzünden bu konuda defalarca açıklama yapmıştı @Barış

Dun gece de bakım çalışması yapılmış, hatta devam etmekte şu anda sanırım birkaç gün içerisinde tamamen düzeleceğini söylemiş hosting firması. Umarım en kısa zamanda çözülür.

Sözde bakıma girildi yavaş olan forum site yine yavaş bir şey değişmedi gerekirse sunucu değiştirilsinki ki. Eski hız geri gelsin bu yavaşlık çekilmiyor bu yavaşlıkla bir yere varılmıyor. Maalesef.

Bu yorum atıyorum, ana sayfaya dönmek istediğimde site gidiyor ve bir aydır bu problemi sık yaşıyorum. Herhangi bir VPN kullanımı söz konusu değil, Cloudflare DNS kullanıyorum ve Brave tarayıcısındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…