Detaylar
Kim cevapladı?Forumda toplasan 5 tane falan oyun geliştiricisi vardır. Gereksiz olur.Techolay Game jam düzenleyebilir kazanana da bir rütbe verilebilir.
- Makaleler
- 7
Gelecekte bu ve benzeri etkinlikleri yapmayı isteriz elbette. Net olmamakla beraber bu yıl bitmeden aşağıdakileri yapmayı düşünüyorum fakat net değil şimdiden söyleyeyim:

Rütbe değil de direkt ödüllü olur ayrıca.
- Techolay Sosyal Yılın Oyunu
- Techolay CTF
- Ödüllü bulmaca (Easter etkinliği gibi de düşünülebilir)
Techolay CTF mükemmel olur bu arada.Gelecekte bu ve benzeri etkinlikleri yapmayı isteriz elbette. Net olmamakla beraber bu yıl bitmeden aşağıdakileri yapmayı düşünüyorum fakat net değil şimdiden söyleyeyim:
Bütün bunların yanına game jam de düzenlenebilir fakat bunu yürütebilecek gücümüz yok, toplantıda konuşulması adına yine de not alacağım
- Techolay CTF
CTF ne oluyordu tam olarak?Gelecekte bu ve benzeri etkinlikleri yapmayı isteriz elbette. Net olmamakla beraber bu yıl bitmeden aşağıdakileri yapmayı düşünüyorum fakat net değil şimdiden söyleyeyim:
Bütün bunların yanına game jam de düzenlenebilir fakat bunu yürütebilecek gücümüz yok, toplantıda konuşulması adına yine de not alacağım
- Techolay CTF
Capture The Flag.
Hmmm şu siber güvenlikli olanı mı? İlk kez duydum bak güzelmiş.
- Makaleler
- 7
O kadar siber güvenlikle ilgilenen insan varken yapmamak ayıp olur. Türkiye'nin dört bir yanından alanında başarılı insanları bir şekilde tanıdığımdan yapması zor da olmayacak bir etkinlik. Dijital çağın bu kadar önde olmasının yanında insanları siber güvenlik alanında bilgilendirmenin de bir o kadar önemli olduğuna dikkat çekmek adına planlamaktayım.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-