Selamlar,
Eklentilerinizi satışa çıkaracağınızı okumuştum ve şu anda da e-commerce eklentisi test ediliyor. Sormak istediğim soru hangi ödeme altyapısını kullanacaksınız? Paywant modülü tarafında bir eklenti mevcut fakat son uyumluluk XF 2.2 ile bitiyor. Anladığım kadarıyla XF2.3 için uyumlu değil.
Paywant Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Paywant Ödeme Modülü - Xenforo2.x sürümleri için Paywant ödeme modülüdür. To use this library, you must have an approved Paywant merchant account and store. You can access Paywant at https://www.paywant.com. You can click here to download...
xenforo.gen.tr
Cevaplarınızı kendi topluluğumda geliştirme konusunda bana yardımcı olacağı için merak ediyorum. İyi forumlar dilerim!
Ücretsiz olarak PayTR'a başvurabilir ve hemen sitenize sanal pos entegrasyonu yapabilirsiniz. Kurulum ve Kullanım Kılavuzu için Tıklayınız. You can apply to PayTR free of charge and integrate virtual pos to your site immediately. PAYTR, is a...
API entegrasyonu olduğundan 2.3'e oto entegre. Sadece API keyleri ekliyor, 2.3 destekli aslında. PAYTR Türkiye'de en çok kullanılan ödeme alt yapılarından biri yoksa
API entegrasyonu olduğundan 2.3'e oto entegre. Sadece API keyleri ekliyor, 2.3 destekli aslında. PAYTR Türkiye'de en çok kullanılan ödeme alt yapılarından biri yoksa
Papara Checkout'da son dönemlerde güzel komisyon oranları ile sanal pos vermeye başladı. Hem yaş kitlesi bakımından genç güruh oldukça fazla kullanıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? PayTR farklı forumlardan görüşlere kıyasla sıkıntılı bir firma olarak lanse ediliyor.