Techolay hangi ödeme altyapısını kullanacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Canepe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 365
  • Etiketler Etiketler
    techolay

Canepe

Uzman
Yer
Denizli, Türkiye
Selamlar,
Eklentilerinizi satışa çıkaracağınızı okumuştum ve şu anda da e-commerce eklentisi test ediliyor. Sormak istediğim soru hangi ödeme altyapısını kullanacaksınız? Paywant modülü tarafında bir eklenti mevcut fakat son uyumluluk XF 2.2 ile bitiyor. Anladığım kadarıyla XF2.3 için uyumlu değil.

Cevaplarınızı kendi topluluğumda geliştirme konusunda bana yardımcı olacağı için merak ediyorum. İyi forumlar dilerim!

@Recep Baltaş @Leo @Enes3078 Görüşlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
Hiçbir fikrim yok, onu ne ben ne de Leo söyleyebilir. Olasılıklar arasında PAYTR yer almakta:

2021'den beri tek bir tane bile güncelleme almamış bir eklentiyi kullanmayacağımızın garantisini verebilirim size.

API entegrasyonu olduğundan 2.3'e oto entegre. Sadece API keyleri ekliyor, 2.3 destekli aslında. PAYTR Türkiye'de en çok kullanılan ödeme alt yapılarından biri yoksa

API entegrasyonu olduğundan 2.3'e oto entegre. Sadece API keyleri ekliyor, 2.3 destekli aslında. PAYTR Türkiye'de en çok kullanılan ödeme alt yapılarından biri yoksa
Papara Checkout'da son dönemlerde güzel komisyon oranları ile sanal pos vermeye başladı. Hem yaş kitlesi bakımından genç güruh oldukça fazla kullanıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? PayTR farklı forumlardan görüşlere kıyasla sıkıntılı bir firma olarak lanse ediliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…