Technopat Sosyalde nereden baksanız 4 yıl gibi bir süre geçirdim. Darısı 14 yıllara olsun. İkinci bir forum açmak istiyordum. Recep Baltaş hocamız burada ise burada olalım dedim. Technopat ile ayrılmıştı en son. Şimdi tamamen mi uzaklar?
Buradaki üye sayısı çok az. Hep aynı kişilerle karşılaşıyorum. Mesela Recep hocamı az önceki konuda da gördüm. Technopat'ta iken neredeyse hiç karşılaşmazdık. Neyse forum yeni açıldığı için bu böyle. Henüz Technopat Sosyal kadar köklü bir forum değil burası ama zaman geçtikçe kök salacak.
Berkehan Çepni vakalarıyla karşılaşmamak dileğiyle iyi forumlar dilerim size
Yardımlaşmanın ve sohbetin de yeni adresi burası hocam. Çok güzel forum açmışsınız. Teşekkür ederim. Benim de yeni haberim oldu. Bilsem daha önce açardım.
Buradaki üye sayısı çok az. Hep aynı kişilerle karşılaşıyorum. Mesela Recep hocamı az önceki konuda da gördüm. Technopat'ta iken neredeyse hiç karşılaşmazdık. Neyse forum yeni açıldığı için bu böyle. Henüz Technopat Sosyal kadar köklü bir forum değil burası ama zaman geçtikçe kök salacak.
Berkehan Çepni vakalarıyla karşılaşmamak dileğiyle iyi forumlar dilerim size
Öncelikle foruma hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. Umarım burayı seversiniz. Genellikle Sosyal üzerinde bir takım üyeler dışında gayet samimi ve sıcak bir ortam bulunuyor. Yakın zamanda buraya alışacağınızı umuyorum.
Öncelikle foruma hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. Umarım burayı seversiniz. Genellikle Sosyal üzerinde bir takım üyeler dışında gayet samimi ve sıcak bir ortam bulunuyor. Yakın zamanda buraya alışacağınızı umuyorum.