Buradaki üye sayısı çok az. Hep aynı kişilerle karşılaşıyorum. Mesela Recep hocamı az önceki konuda da gördüm. Technopat'ta iken neredeyse hiç karşılaşmazdık. Neyse forum yeni açıldığı için bu böyle. Henüz Technopat Sosyal kadar köklü bir forum değil burası ama zaman geçtikçe kök salacak.

Berkehan Çepni vakalarıyla karşılaşmamak dileğiyle iyi forumlar dilerim size :D

Yardımlaşmanın ve sohbetin de yeni adresi burası hocam. Çok güzel forum açmışsınız. Teşekkür ederim. Benim de yeni haberim oldu. Bilsem daha önce açardım.

Buradaki üye sayısı çok az. Hep aynı kişilerle karşılaşıyorum. Mesela Recep hocamı az önceki konuda da gördüm. Technopat'ta iken neredeyse hiç karşılaşmazdık. Neyse forum yeni açıldığı için bu böyle. Henüz Technopat Sosyal kadar köklü bir forum değil burası ama zaman geçtikçe kök salacak.

Berkehan Çepni vakalarıyla karşılaşmamak dileğiyle iyi forumlar dilerim size :D
Teşekkür ederim hocam. Fazla kişiden ziyade kaliteli kişilerin olması yeter de artar diye düşünüyorum.

Bir daha Berkehan Çepni vakasının olacağını düşünmüyorum o günden sonra. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle foruma hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. Umarım burayı seversiniz. Genellikle Sosyal üzerinde bir takım üyeler dışında gayet samimi ve sıcak bir ortam bulunuyor. Yakın zamanda buraya alışacağınızı umuyorum.😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle foruma hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. Umarım burayı seversiniz. Genellikle Sosyal üzerinde bir takım üyeler dışında gayet samimi ve sıcak bir ortam bulunuyor. Yakın zamanda buraya alışacağınızı umuyorum.😀
Teşekkür ederim hocam. Şimdiden sevmeye bile başladım.

O gün o bilgisayarı korkudan benzin döküp yakmıştır bile :D Ama yine de belli olmaz. Ortalık toksik dolu.
Ama sorsan mahallenin kralı kendisi. Bunun gibiler çok var hocam. Dosta korku düşmana güven veriyorlar.