NOT: Bu bir tarayıcı eklentisidir, altta verilen tarayıcılarda çalışır.
NOT: Sürprizbozanları okuyunuz.

Evet, o eklenti yapan Mario'yu hatırlıyor musunuz? Herhalde hayır ama o benim.
2024 öncesi Project TechnOSpat ve Project Quettapat'tan sonra üçlemeyi bitirecek eklenti artık burada.

Evet, belki hiç kimse fark etmeyecek ve görüntülenme 1.000'i bile geçemeyecek ama olsun.
Eklentinin getirdiği başlıca özellikler şunlar:

- GIF profil fotoğrafları (Nizel G'nin orijinal kodu Techolay için revize edildi.)
- Yeni Techolay logosu (Logo için @dijitalfikir'e sonsuz teşekkürler!)
- İşletim sistemi kategorilerinde yeni logolar (Bkz. Project TechnOSpat)
- Kullanıcı altındaki İS/tarayıcı kısmında yeni ikonlar

Desteklenen Tarayıcılar.webp

Mobil desteği konusunda Android'te Kiwi Browser kullanın, iOS için destek maalesef yok.

project-techorium-1.webp

İndirin: Project Techorium - Chrome Web Store

Eklentiyi yükleyen herkes GIF profil fotoğrafları yapıp kullanabilir. Yükleyenler aynı zamanda herkesin GIF'ini görebilirler.
Eklentisi yüklü olmayanlarda fotoğrafınız, GIF'in ilk karesi olarak görünür. O yüzden GIF'inizi iyi seçin.

Tavsiye edilen GIF'inizi bulup EZGIF'ten 384x384 olarak yeniden boyutlandırmanızdır.
Yapmak zorunlu değil fakat GIF çalışmazsa çözüm budur.
Firefox için çalışmazsa sürümünüzün 113.0 ve üstü olması gerektiğini hatırlatmam gerekir.
Eğer 113.0 ve üstüyse aşağıdaki adımları takip edin.

• Eklentiyi kurduktan sonra Techolay'a girin.
  • Sağ üst menüden eklenti kendini gösterecek, altında küçük bir bildirim kutusu ile, eklentiye tıklayın.
  • Eklentiye Techolay'da okuma ve düzenleme yapma yetkisi verin.
Bu GIF fotoğrafları kullanıcı tarafında bir değişiklik olup sunucuyu kastırmaz, o konuda içiniz rahat olsun.
Eklentideki yeni Techolay logosu kesinlikle benim değildir, sevdiğim için @dijitalfikir'den izin alarak ekledim.
Orijinal logo konusunu aşağıya bırakıyorum, logo hakkındaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
1704052484886.webp

1704052562438.webp
1704052573558.webp
1704052591759.webp
1704052628126.webp
1704052644437.webp
1704052713138.webp
1704052785273.webp

Yer kaplamasın diye her şeyi sürprizbozana aldım, ihtiyacınız olan kısma kolayca bakabilirsiniz.
Yeni yılınızı kutlar, güzel olayların olmasına vesile olmasını dilerim. Sağlıcakla kalın, mutlu yıllar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Th3RealKayseriLee, @LG sevmeyen birisi, @FortmanForever, @Recep Baltaş, @Leon Dayı, @ED Crasher, @Jasoelys, @NoobSoldier26, @EthemErsoy88, @TheworstD32132, @NinXStation, @Alperen, @Archley, @Endless Kaan, @Enes3078, @Clatran, @LAPSEKILLI BIG SMOKE, @Emir Bozat, @GalaxySal450, @pointer, @MercedesBenz, @Jack İşte, @Mexy, @Crownguard, @AnimeKiye, @dijitalfikir, @eneshlvc, @EmirElibol, @Tim, @volvocu, @everyone, @Yener K, @Fischerk
Elinize sağlık.

Günaydın :) Eklentiye birkaç ekleme yaptım, Luigi de sağ olsun onaylandı.
Chrome'da şu anda güncel yakın zamanda Firefox tarafına da eklenecek güncelleme.
1718770141689.png

Yeni ayar altyapısı geldi, bazı özellikler isteğe bağlı hale getirildi, kullanıcı teması desteği getirildi. Yazdığınız CSS doğrudan tüm Techolay'da geçerli hale geliyor.
Panelin tasarımı da müsait bir zamanda düzeltilecek. Kullanıma bir etkisi olmadığı için bu şekilde yayınladık.

Buradan edinebilirsiniz 1.4'ü.

Yeni güncellemelerden haberdar olmak için konuyu takibe alabilirsiniz.

Güncelleme sistemi de planlıyorum ama...
O da tamam.

tell.gif

Son düzenleme: