Detaylar
Kim cevapladı?Yahya Nuroğlu
Uzman
Deneyelim bakalım:
Gri olan yerler de siyah olursa tam olur. Veya her yer bir ton daha açık bir renk olursa.
Gri olan yerler de siyah olursa tam olur. Veya her yer bir ton daha açık bir renk olursa.
@Oltran Belki bu Firefox temasına benzer bir şey yapabilirsiniz (gri kısımlar için), hem çok göze batmamış olur.
Deneyelim bakalım:
Eki Görüntüle 77731
Eki Görüntüle 77733
Güncelledim hocam. Bakar mısınız nasıl olmuş? Stilleri yönet kısmından güncellemeleri denetle diyeceksiniz.Elinize sağlık. Arka plan rengi değiştirilebilir çok siyah gözüküyor.
Her yeri düzenlemedim ama bir tık daha koyulttum mesaj kutusunu.
KrulTer
Yetkin
Daha güzel gözüküyor. Artık böyle kullanacağım. Diğer kullanıcıların da cevaplarını bekliyorum.Güncelledim hocam. Bakar mısınız nasıl olmuş? Stilleri yönet kısmından güncellemeleri denetle diyeceksiniz.
Her yeri düzenlemedim ama bir tık daha koyulttum mesaj kutusunu.
Açıkçası yaparken düşündüm ama konu kısmı biraz daha ayrı olsun ki fark edilebilsin diye kurdum kafamda. Sanki siteye giren adam konuyu saatlerce arayacakmış gibi
Bu ilk temam zaten hocam. Ama düşünürüm![]()
Elinize sağlık hocam ben beğendim artık bunu kullanırım
Profil Fotosu net değil hocam. O net olursa ve az daha büyük olursa güzel olur
Çözmeye çalışırım hocam <3Elinize sağlık hocam ben beğendim artık bunu kullanırım
Profil Fotosu net değil hocam. O net olursa ve az daha büyük olursa güzel olur
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Cok siyah. Gozum acidi.
Renk paletine bir güncelleme getirir miyim bilmiyorum hocam. Görüşünüz için sağ olun
gustavo
Üstün
![]()
Bu şekilde arkadaşlar. Hataları, eksikleri, geri bildirimlerinizi lütfen bildirin! Sizleri seviyorum <3 bu ilk tema yapışım.
Yüklemek için:
adım 1: Eklenti yüklemek.
Eklentisini yüklüyoruz.![]()
Stylus - Chrome Web Store
Redesign the web with Stylus, a user styles manager. Stylus allows you to easily install themes and skins for many popular sites.chromewebstore.google.com
adım 2: Temayı kurmak
Eki Görüntüle 77706
Köşedeki ınstall kutucuğuna basıyoruz.
Açılan sayfada sol üst köşede stili kur butonuna basıyoruz ve her şey tamam!
Beyaz versiyonunu bekliyoruz güzel olmuş.
Hocam bu arada kaynak kodu niye paylaşmadınız?
Son düzenleme:
Düz css hocam. Ayrıca paylaşma yeri var mıydı ki ben görmedim.Beyaz versiyonunu bekliyoruz güzel olmuş.
Hocam bu arada kaynak kodu niye paylaşmadınız?