Detaylar
Kim cevapladı?Anlarız benceVPN ile yeni hesap açılırsa anlayamıyorlar sanırım.
Çoklu hesap tespitinde sadece IP adresi etkili olmuyor. Çeşitli eşleşmelere bakılıyor.Techolay buna rağmen nasıl yeni hesaba geçtiğimiz zaman anlıyor?
- Makaleler
- 2
Donanım kimliği, tarayıcı çerezleri, MAC adresi... aklıma sadece bunlar geliyo.Bildiğim kadarıyla IP adresimiz değişiyor. Techolay buna rağmen nasıl yeni hesaba geçtiğimiz zaman anlıyor? VPN ile yeni hesap açılırsa anlayamıyorlar sanırım.
Anlarız bence
Çoklu hesap tespitinde sadece IP adresi etkili olmuyor. Çeşitli eşleşmelere bakılıyor.
Boşa para verdiğimi düşünmüyorum.
Donanım kimliği, tarayıcı çerezleri, MAC adresi... Aklıma sadece bunlar geliyor.
Çerezler olabilir. MAC adresi değiştirmek kolay. Donanım kimliğine erişebileceklerini sanmıyorum. Ama her şey geliştiği için mümkün.
- Makaleler
- 2
Donanım kimliklerine kimler erişmiyo ki hocam.Boşa para verdiğimi düşünmüyorum.
Eki Görüntüle 238775
Çerezler olabilir. MAC adresi değiştirmek kolay. Donanım kimliğine erişebileceklerini sanmıyorum. Ama her şey geliştiği için mümkün.
Sıkıntı bir durum mu peki?
Bence para daha verimli şeylere harcanabilirdi ama siz bilirsiniz tabii
- Makaleler
- 2
Yani ne kadar sıkıntı bilmiyorum ben profesyoneli değilim bu işlerin ama çok sakıncası olcağını sanmıyorum (eğer IMEI falan gözükmüyorsa). Sadece tespit için kullanılıyor olabilir.
Bence para daha verimli şeylere harcanabilirdi ama siz bilirsiniz tabii![]()
Günümüzde 200 TL çerez parası değil mi? Ekmek olmuş 17,50.
ynl
Başarılı
Browser fingerprint ile anlaşılıyor. VPN detect etmek işin en kolay kısmı. Mesela eğer servis sağlayıcı bilgisi 'Datacamp', 'Mullvad' vs. ise hemen yakayı ele veriyorsunuz.Bildiğim kadarıyla IP adresimiz değişiyor. Techolay buna rağmen nasıl yeni hesaba geçtiğimiz zaman anlıyor? VPN ile yeni hesap açılırsa anlayamıyorlar sanırım.
Kişisel tercih. Mullvad anonlimliğe değer veren en iyi VPN.Bence para daha verimli şeylere harcanabilirdi ama siz bilirsiniz tabii![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-