Techolay kullanıcıları hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selorr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
  • Etiketler Etiketler
    techolay

Hangisini kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    68
Kablonet kullanıyorum, bu rezaleti kimseye tavsiye etmem.

Bende Vodafone da aynı ızdırabı çekiyorum kış ayı da geldi diye şimdi aradım 1 yıldır internetimi düşük hızda sabit verip ekstra fiyat alıyorlar diye bir saat sövdüm beni 3 kez birbirine yönlendirince sonunda hakan bey kimse arkadaşa patladım. VDSL'e geçircekler sonunda, küfürden anlıyor bunlar. 4 aydır sabitleme kaldırmak için ekip gönderceklerdi onu da göndermediler zaten sanki kavimler göçüne çıkıyorlar.

Kablonet kullanıcısyım +10 yıldır. İlk defa son 1 aydır bitmek bilmeyen bazı sorunlar yaşıyorum ve çözülemiyor.
Önceden de pek iyi değildi ama en azından fiyat performans açısından gideri vardı, son 2 3 aydır ekstra kötü. Sürekli kesinti yaşanıyor, verdikleri modemin berbatlığından zaten bahsetmeye gerek yok rezalet bir WIFI mevcut. Upload desen yerlerde. Türk Telekom bile artık en kötü ihtimal 8 MBPS upload verirken Kablonet insanı 4 gelse şükür diyecek hale sokuyor.

Benim de şu an internetim günde 5 6 kere kendiliğinden kesiliyor. Hem Ethernet hem de kablosuza erişlemiyor bir süreliğine. Yakında ben de müşreti hizmetlerini arayıp patlayacağım sinirden sanırım.

Benim de şu an internetim günde 5 6 kere kendiliğinden kesiliyor. Hem Ethernet hem de kablosuza erişlemiyor bir süreliğine. Yakında ben de müşreti hizmetlerini arayıp patlayacağım sinirden sanırım.

Üstüne şimdi de aradılar geçiş yapamayız 35 Mbps 450 TL dediler bende iptal ediyorum dedim üstüne de şimdi 1 yıl boyunca vermedikleri internet hakkında da tüketici hakem heyetine başvuracağım 12 ay boyunca fazladan 80 TL verdim neredeyse 1000 TL açığım var.

3 yıldır TürkNet kullanıyorum. Her yönden hem rahat hem de oldukça hızlı. Müşteri hizmetleri bilgili ve hızlı dönüyorlar. Arıza varsa hemen müdahale edebiliyorlar.

Evde Kablonet kullanıyorum, ofiste ise (maalesef) Türk Telekom.

Turkcell Superonline kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Full sansür ve gizli bant daraltma mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…