Detaylar
Kim cevapladı?Ali Rıza Tekin
Uzman
İlk defa duyuyorum. Levo,holyphoenix falan diyeceksin sanmıştım. İyi seyirler.
Kolay gelsin, iyi çalışmalarİşsizim, koda vuruyorum ve burada zaman öldürüyorum yine.
Son düzenleyen: Moderatör:
Diyetteyim ve az önce yürüyüşten geldim. Geçen ay kan tahlili yaptırdım ve tartıldım. 130 kilo çıktım ve kan tahlillerimde şekerim biraz yükselmiş. 1 aydır diyetteyim şu an 123 kiloyum. Hedefim 75 kilo olmak ve tommy vercetti gömleği satın almak.
Ali Rıza Tekin
Uzman
Sen harikasın biliyorsun değil miDiyetteyim ve az önce yürüyüşten geldim. Geçen ay kan tahlili yaptırdım ve tartıldım. 130 kilo çıktım ve kan tahlillerimde şekerim biraz yükselmiş. 1 aydır diyetteyim şu an 123 kiloyum. Hedefim 75 kilo olmak ve tommy vercetti gömleği satın almak.
Eagles 41
Üstün
İyilik, iyidir diyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara Sosyal'de. Tabii anladığım konular ve deneyimlerim üzerine. Bu fırsat ile bende bir şeyler öğreniyorum aynı zamanda.
Not: İçeceğin sıcak duruyor hocam, buz gibi olması şart.
Not: İçeceğin sıcak duruyor hocam, buz gibi olması şart.

Son düzenleme:
Ali Rıza Tekin
Uzman
Sen de seviyorsun bu hayatıİyilik, iyidir diyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara Sosyal'de. Tabii anladığım konular ve deneyimlerim üzerine. Bu fırsat ile bende bir şeyler öğreniyorum aynı zamanda.
Not: İçeceğin sıcak duruyor hocam, buz gibi olması şart.![]()
Her zamanki gibi bir gün diyorsun yani hocam..Özel bir şey yapmıyorum. Öyle Sosyal'de takılıyorum.
Eagles 41
Üstün
Sen de seviyorsun bu hayatı
Her zamanki gibi bir gün diyorsun yani hocam.
Müzikte cuk diye oturdu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie