Techolay kullanıcıları ülke veya kök olarak nereli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B

Techolay kullanıcıları nereli?

• Türkiye/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Oy: 114 82,0%
  • Azerbaycan

Oy: 2 1,4%
  • Özbekistan

Oy: 1 0,7%
  • Moğolistan

• Türkmenistan

Oy: 0 0,0%
  • Türkistan/Doğu Türkistan

• Kazakistan

• Rusya

• Yunanistan

Oy: 5 3,6%
  • Gürcistan

• Bulgaristan

Oy: 9 6,5%
  • Almanya

• Fransa

• Birleşik Krallık: İngiltere/İskoçya/Kuzey İrlanda

• Amerika Birleşik Devletleri

• Avusturalya

• Avusturya/Macaristan

• İran

Oy: 4 2,9%
  • Arap Yarımadası: Suudi Arabistan/Yemen/Umman/Birleşik Arap Emirlikleri/Katar/Bahreyn/Irak/Ürdün

Oy: 3 2,2%
  • Mısır

• Oy verenlerin toplamı
    139
Türk'üm diye biliyorum ama annem de babam da çekik gözlü. Aynı gene ben de sahibim, belki de köklerim farklıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Irak Türküyüm yani Türkmen. Arap kelimesini görünce işaretleyesim gelmedi.

Arapların Türk nefretinden nasibiniz alıp Türkiye'ye göçmüşüz. Öylece kalmış. 300km Eskişehir varken Yozgat'a yerleşen atamalarıma selam olsun. Dermanınız mı kesildi birader 10 gün daha yürüseydiniz mis gibi memleketimiz olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yunanlık olmama ihtimali çok çok düşük. Osmanlı'da eğer soyunuz yaşadıysa tabii. Osmanlı zamanlarında herkes bir aradaydı.

Türküm.

Yunan'lık olmama ihtimali çok çok düşük. Osmanlı'da eğer soyunuz yaşadıysa tabii. Osmanlı zamanlarında herkes bir aradaydı.

Türküm.

Hocam köyün kökenini araştırdığımda türklerin kurduğu bir köy olarak çıkıyor ismide eski Türk boylarından birinden geliyor o yüzden bu şekilde düşünüyorum. Soy ağacından da sağdan soldan karışan insan yok. En fazla civar köylerle karışmışlar 5-10km yakınlıklıktaki. İlk bahsettiğim köy annemin köyü Babamınkine de baktığımda karışan bir kişi yok. Tabi test yaptırdığım güne kadar tam bilemiyeceğim.

Maalesef yörük. İnanın hiç sevmem. Keşke seçme şansım olsaydı. Yunan olmayı tercih ederdim.

Maalesef Yörük. İnanın hiç sevmem. Keşke seçme şansım olsaydı. Yunan olmayı tercih ederdim.
İnsanları biraz sıkıntılı ama Yunan olacağım diyecek kadar değil be hocam.

Antalya Yörüklerindenim bende. Benim hem ana hem baba tarafı tüm soy böyle Kazak/Uygur tipinde. Hala şaman geleneklerinden sürdürüyorlar falan. Seviyorum ben ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…