Nikki Freeman 104
Üstün
Daha gelmedi hocam. Ama rahatsız etme moduna aldım.
Daha gelmedi hocam. Ama rahatsız etme moduna aldım.
Abi bu acayip korkunç ya. Bunu yaşasam 2 yıl falan pertim ben.
Allah affetsin çok güldüm.Dedem vefat ettiği zaman yıllar önce, ben daha 5 yaşındaydım. Çocukluk aklıyla ölümü doğru düzgün anlamıyordum zaten. Boy aynasının karşısına geçip kendi kendime bir şeyler yapıyordum, bir yandan da dedemi Allah sanıp durduk yere korkuyordum. Hâlâ unutmam o olayı; resmen travma olarak kaldı aklımda.
Dedem vefat ettiği zaman yıllar önce, ben daha 5 yaşındaydım. Çocukluk aklıyla ölümü doğru düzgün anlamıyordum zaten. Boy aynasının karşısına geçip kendi kendime bir şeyler yapıyordum, bir yandan da dedemi Allah sanıp durduk yere korkuyordum. Hâlâ unutmam o olayı; resmen travma olarak kaldı aklımda.
Ne yapayım, çocukluk aklı işte; ben de aklıma geldikçe gülüyorum.
Hocam aklıma geldi tekrar mesela halam var %90 zihinsel engeli var yanlış değilsem tam emin değilim, dedem vefat ettiğinden bir süre sonra köye gitmiştim babaannemin yanına bir gece bizim traktörün sesini duyar gibi oldum bahçe kapısının oradan neyse yandada ev var falan diye geçiştirdim ama halam kalktı dış kapıyı evin kapısını falan açtı baba hoş geldin dedi o gece bana sabah gelmedi resmen yataktan çıkmayı bırak arkamı dönüp odanın kapısına bakamadım.