RamKokusuSeven

Becerikli
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam, biz bir tanıdığım ile Fearst To Fathom oyunu gibi gerçekte yaşanmış olayları konu alan bir oyun yapmak istiyoruz. Eğer sizin de başınızdan geçen olay varsa ama bu takip edilme, eve zorla girme ya da kampta yaşadığınız olaylar örnek olarak böyle başınızdan geçen olayları anlatın. Yani öyle korku oyunları gibi değil bir insanın yaşayabileceği anılarınız varsa yazarsanız sevinirim.

Neyse ki sadece lamba gitmiş. Şaka bir yana anılarınız varsa yazarsanız sevinirim.

Kucağımda sıvı soğutucu ile 20 saat otobüs yolculuğü yapmıştım. Çin işkencesinden beterdi.😀 Daha çok anı var bende bilgisayar ile alakalı ancak korkunç değil. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker tarzında var.

Kucağımda sıvı soğutucu ile 20 saat otobüs yolculuğü yapmıştım. Çin işkencesinden beterdi.😀 Daha çok anı var bende bilgisayar ile alakalı ancak korkunç değil. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker tarzında var.
Hocam ne acır can ama. Ben daha çok böyle takip edilme gibi anılar isterim😄

Arabanın baskı balatası bitmiş babamda bana bir şey söylememişti, arabayı biraz da sert kullanınca bir anda debriyaj boşa çıktı. Alttan baktığımda yağ akıyordu. O zamanın parasıyla iyi para vermişti babam ama kızmadı bana. Gerçi olay anında yaşadığım korku yetmişti.

Arabanın baskı balatası bitmiş babamda bana bir şey söylememişti, arabayı biraz da sert kullanınca bir anda debriyaj boşa çıktı. Alttan baktığımda yağ akıyordu. O zamanın parasıyla iyi para vermişti babam ama kızmadı bana. Gerçi olay anında yaşadığım korku yetmişti.
O an kan damarları durdu.

Şaka bir yana mizah dışında gerçekten korkunç korktuğunuz yaşadığınız olayları anlatınız.