Techolay logosu güncellendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    techolay
Eski logonun yerine daha güzel olmuş bence. Sizin görüşleriniz neler? Bence biraz moda sitelerinin logolarına benzemiş şu anlık...

Logo:
Eki Görüntüle 10897

Bizlerle dalga mı geçiyorsunuz? Profesyonel logo dediğiniz bu muydu? Kullanıcılar bile bu yeni logodan daha güzellerini yaptılar ama siz inat edip beğenmediniz. Ortaya mini minnacık bir şekilde koyulması da çok tuhaf. Logoyu kendiniz koyarken keşke düşünseydiniz bu kullanıcılar beğenir mi beğenmez mi bir görüşlerini filan alalım diye. Kusura bakmayın ama önceki logoyu Canva'dan yaptığınızı öğrendim kesin bunu da oradan yaptınız değil mi? Zaten sizden ne beklenir ki... Tam diyoruz Technopat'tan daha iyi bir ortam ve öneriler anında yerine getiriliyor bi' bakıyoruz logo hayal kırıklığına uğratmış bizi. Keşke tek taraflı değil kullanıcıları da düşünerek forumda kullanıcıların yaptıklarından ve kendinizi yaptıklarından 5 tane logoyu önümüze sunup, oylama yaparak keşke karar verseydiniz. @Enes3078 @Recep Baltaş

Canva'da bahsi geçen logo:

Zoomlayin benim attigim fotoyu, masaustunde nedense boyle.

Dosya Ekleri

• Capture d'écran 2024-01-16 195225.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 87
Mevcut logo Canva'da tasarlanmadı.

Biraz abartı bir tepki geldi bana.

Canva güzel kullanıldığı sürece profesyoneller ile yarışır bence.

Bu arada biraz fazla stretched geldi aşağıya doğru. 1mm daha küçültülse çok iyi olcak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…