Detaylar
Kim cevapladı?Onu bilmiyorum baktım bulamadım ama eski logonun orada tasarlandığını görebilirsiniz. Büyük ihtimalle yeni logo da orada tasarlandı kimse inkar etmesin. Eski logodan farkı yok sadece "T" harfi gitmiş hali. Ayrıca eski logoda da yazılar birleşikti o yüzden Canva ile "O" harfi değişti o kadar.
Yeni logoyu ben tasarladığım için Canva'dan tasarlanmadığını söyledim zaten.Onu bilmiyorum baktım bulamadım ama eski logonun orada tasarlandığını görebilirsiniz. Büyük ihtimalle yeni logo da orada tasarlandı kimse inkar etmesin. Fakat kullanılmadıysa bile eski logodan farkı yok sadece "T" harfi gitmiş hali. Ayrıca eski logoda da yazılar birleşikti o yüzden Canva ile "O" harfi değişti o kadar.
Eski logodan çok daha güzel. Fakat önerilen çalışmalara da bakılsa güzel olur muş.
Şundan biraz eminim:
Bu logo, üyelerin yorumunu almak için bile koyulmuş olabilir ki öyleyse mantıklı bir hareket.
Şu anki logonun bir süre daha iş göreceğini düşünüyorum. En azından o karışık ve göz acıtan tasarım yerini basit ve sade bir şey doldurdu. Nihai logo olmayacağını düşünüyorum diğer birkaç hocam gibi, bir süre idare edelim bakalım.
Olabilir bak, yanda dursa iyi olur diyenler oldu ve yana koyuldu mesela.Bu logo, üyelerin yorumunu almak için bile koyulmuş olabilir ki öyleyse mantıklı bir hareket.
- Makaleler
- 3
Gözlerime inanamıyorum, SVG. Ve tabii ki sitedeki PNG'den daha ufak 
Olabilir bak, yanda dursa iyi olur diyenler oldu ve yana koyuldu mesela.
"Gözetleniyoruz." :)))
Yeni konular
-
Kesinti yapmayan sanal kart uygulama önerisi
- Yiğidowski
-
-
Bakım Bioderma ürünlerinde sepette 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-