@683 Logo ile ilgili çok negatif yorum alındı. Şimdiki logonun geçici olduğunu düşünüyorum. Tekrardan değişecektir muhtemelen. Logodan daha öncelikli işleri var. Biraz anlayışlı olmamız lazım bence.

Mevcut logo Canva'da tasarlanmadı.

Onu bilmiyorum baktım bulamadım ama eski logonun orada tasarlandığını görebilirsiniz. Büyük ihtimalle yeni logo da orada tasarlandı kimse inkar etmesin. Eski logodan farkı yok sadece "T" harfi gitmiş hali. Ayrıca eski logoda da yazılar birleşikti o yüzden Canva ile "O" harfi değişti o kadar.

Onu bilmiyorum baktım bulamadım ama eski logonun orada tasarlandığını görebilirsiniz. Büyük ihtimalle yeni logo da orada tasarlandı kimse inkar etmesin. Fakat kullanılmadıysa bile eski logodan farkı yok sadece "T" harfi gitmiş hali. Ayrıca eski logoda da yazılar birleşikti o yüzden Canva ile "O" harfi değişti o kadar.
Yeni logoyu ben tasarladığım için Canva'dan tasarlanmadığını söyledim zaten.

png-transparent-label-letter-t-logo-twitter-logo-twitter-ui-flat-icon.webp

T harfi renkli olsa daha güzel.

Şu anki logonun bir süre daha iş göreceğini düşünüyorum. En azından o karışık ve göz acıtan tasarım yerini basit ve sade bir şey doldurdu. Nihai logo olmayacağını düşünüyorum diğer birkaç hocam gibi, bir süre idare edelim bakalım.