Techolay logosu güncellendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    techolay

Technopat'ta uygulanması gereken artı almış tonlarca öneri varken kimse uygulayalım filan demiyor. Burada ise çoğu öneriler uygulanıyor ama bazı konularda kullanıcıların görüşleri önemli değil anladığım kadarıyla. Sürekli logo değişmek yerine kullanıcıların yapmış olduğu güzel logolardan ve kendilerinin tasarlamış olduğu logolardan birkaç tane seçip oylamaya sunacaklar ve kullanıcılar ona göre 1 tanesini seçip oylama yapacak. Şimdi işleri yoksa ileride tekrar logo değiştirecekler. Bu kısacası zaman kaybı demek diğer şeylere odaklanmaları lazım.

Eskisinden daha iyi oldu, gecici olarak bu logoda kalinabilir. Sonrasinda ise daha iyi bir logo lazim ama bana kalirsa isimden kaybediyor burasi. Techolay adini begenemedim ben.
Degisiklik sonrasi Techolay'in goruntusunu de birakayim alta, ileride tekrar degisirse diye hatira olsun.

Sakinliğinizi korumanızı öneririm. Kim bilir, belki bu logo genel olarak daha çok beğenilecek, örneğin @519'nin şu yorumu:
Buraya açılan logo konularından çok daha iyi oturduğunu söyleyebilirim.

Bir kere yapılanın daimi olacağını kimse söylemiyor. Oldukça açık fikirli geldi bana yönetim ekibi. Zamanla uygun görülmeyen şeyler değişebilir isteklerimizle.

Logo iyi, güzel de hem "Logo bu olacak mı?" soruma "hayır" denildi hem de üyelerin isteği dikkate alınmadı.
Açıkçası teknoloji ile de alakası yok, nereden baksan moda, şampuan logosu. Kötü bir benzetme ama uyuyor.

Logo denirmi emin değilim benim düşenceme göre logo ile alakası Kenya ile Konya. Yazı olarak iyi yanına şekil olarak eski gibi logo yapılmalı ve yanına Techolay yazısı yazılmalı diye düşünüyorum.

İfadeler: 683
Bir kere yapılanın daimi olacağını kimse söylemiyor. Oldukça açık fikirli geldi bana yönetim ekibi. Zamanla uygun görülmeyen şeyler değişebilir isteklerimizle.

Olabilir elbette.

Son düzenleme:
Olabilir, ben aksini iddia etmedim. Cok daha iyi oturdugunu soyleyebilirim dedim.

Sizin cevabınıza yorum yapmadım, öyle durmuş, kusura bakmayın. Örnek olarak sundum, hemen üstündeki cümleyi okumanızı isterim.

Daha iyi anlaşılsın diye mesajımı düzenledim.

İfadeler: 519
Sizin cevabınıza yorum yapmadım, öyle durmuş, kusura bakmayın. Örnek olarak sundum, hemen üstündeki cümleyi okumanızı isterim.

Cok pardon, ornegini gormemisim. Gozumden kacmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…