Detaylar
Kim cevapladı?Fazla özenti gibi duruyor ve yazı tipi çok kötü bence. Daha güzelini yapacaklardır zaten. Aceleye gerek yok bence. Forum biraz otursun.Geçen ben böyle bir logo tasarladım. Görebilmeniz için koyu modu seçin. Gayet hoş ve sade diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 10927
Müsait zamanımda yapardım ama son 10-15 gündür müsait değilim. Boş zamanımda tasarlarım bir şeyler.![]()
Şimdi yapsanız çok iyi olur aslında baksana logomu beğendiler.
Fazla özenti gibi duruyor ve yazı tipi çok kötü bence. Daha güzelini yapacaklardır zaten. Aceleye gerek yok bence. Forum biraz otursun.
Gayet bu yapmış olduğum logo güzel. Diyorum ya CM'sine kadar özenle hazırladım. Gayet hoş ve sade tasarım.
Neden özenti olsun ? form aynı zaten.Fazla özenti gibi duruyor ve yazı tipi çok kötü bence. Daha güzelini yapacaklardır zaten. Aceleye gerek yok bence. Forum biraz otursun.
Paylaştığınız logo, şu ankilerden daha kötü gibime geldi maalesef, en çok şu hoşuma gitti.Bu paylaştığım logoyu diyorsanız özenle CM'sine kadar dikkat ederek hazırladım. Belki @199 veya @Stereo.Luigi99 hocamız bu logoyu program ile değiştirip koyarsa ve bizlerle paylaşırsa çıkacak sonucu merak ediyorum.
Techolay.net yeni logo tasarım çalışmam
Bence daha sade ve amaca hizmet eden bi tasarım tercih edilmeli. Çalışmalar kötü değiller ancak çok kompleks ve göz yorucu duruyorlar.
Paylaştığınız logo, şu ankilerden daha kötü gibime geldi maalesef, en çok şu hoşuma gitti.
Techolay.net yeni logo tasarım çalışmam
Bence daha sade ve amaca hizmet eden bi tasarım tercih edilmeli. Çalışmalar kötü değiller ancak çok kompleks ve göz yorucu duruyorlar.techolay.net
Maalesef o logoda da "O" harfi bence hiç güzel durmamış. Onun dışında yazı tipi vs. olarak beğendim.
Aynı değil. Techolay, Technopat'tan bağımsız bir forum. Böyle bir şey yapılırsa fazla alay konusu olur.
Aynı değil. Techolay, Technopat'tan bağımsız bir forum. Böyle bir şey yapılırsa fazla alay konusu olur.
O konuda demiyor temelde XenForo kullandıkları için arayüz olarak aynı demek istedi bence. Technopat'ta tamam Dimension var ama diğer şeyler aynı bir fark yok.
Üzgünüm, ben hiç sevemedim. Zaten logo olarak bunu tercih edeceklerini sanmıyorum. TP logosuyla neredeyse birebir.Gayet bu yapmış olduğum logo güzel. Diyorum ya CM'sine kadar özenle hazırladım. Gayet hoş ve sade tasarım.
Geçen ben böyle bir logo tasarladım. Görebilmeniz için koyu modu seçin. Gayet hoş ve sade diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 10927
Açık temaya bayılıyorum, arada sırada gülüyorum mesajlara.
Boş logo: En iyisi!
Bence küçük harfler fena durmuyor, bir de sizin logonuzda harfler çok ince gibi geldi. Bunun yanı sıra açma/kapama düğmesinin Technopat'a fazlasıyla benzeyerek hoş bir izlenim bırakmayacağı düşüncesindeyim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Monitör overlocklamak için AMD Software mı CRU mu kullanılmalı?
- Koneko Toujou