Techolay logosu pek olmamış gibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan Merkit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    techolay
Arial güzel olur.
Helvetica türevi tüm fontlar güzel

Zaten isminden bir hindistan forumunu çağrıştırıyor (Tech). Yazı fontu da hindistan forumlarında ki logolara benziyor.
Ne alakası var? Teknoloji anlamına gelen "Technology" kelimesinden türemiyor mu? Kemal Sunal filminden alınmış isim olsa bile "Tech" içermesi iyi bir şey. Bana ait olan "TeTeOS" isminin de bir T harfi teknoloji iken bir T harfi de Türkiye'yi temsil ediyor. İlk T harfi teknolojiyi gösterir.

Benim YouTube'da baktığım hindistan kanallarında neredeyse hepsinin isminde Tech, Techno ve türevleri bulunuyordu. Tabii alakası yok ama bana onu çağrıştırdı.

Oooo bu iyimiş Ama bana değil yöneticilere sorun.

Ben font yenilemeyi düşünüyorum. Lisansı uygunsa kullanacağım. Süper durdu <3

Benim YouTube'da baktığım hindistan kanallarında neredeyse hepsinin isminde Tech, Techno ve türevleri bulunuyordu. Tabii alakası yok ama bana onu çağrıştırdı.
Ben Recep Baltaş'ın Hindistan aksanıyla İngilizce konuştuğunu düşünmüyorum. Tech kelimesi Hindistan'a özel olmamalı.

Bu font çok güzel. Nedense baya hoşuma gitti.

Bence güzel sade, font seçimi de kötü değil ama harfler fazla yakın birbirlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…