Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Sen hiçbir şey yapmamışsın ki. Basit bir forum görseli oluşturtmuşsun yapay zekaya ve her şeyi buradaki insanların yapmasını söylüyorsun.Ben üyelere bu tasarımı geliştirmenizi, Türkçe olmayan alanları Türkçeleştirmenizi ve hataları gidermenizi ve oluşan görseli buraya yüklemenizi talep ediyorum diyorum.
Ben üyelere bu tasarımı geliştirmenizi, Türkçe olmayan alanları Türkçeleştirmenizi ve hataları gidermenizi ve oluşan görseli buraya yüklemenizi talep ediyorum diyorum.
Grafik tasarım bölümü kapatılsın o zaman, insanlar boşuna okuyup buradan ekmek kazanıyor.
pars
Üstün
Techolay anasayfa tasarımını Wordpress yazılımı dışına çıkarak kendime göre sil baştan tasarlıyorum.
Bu prototipte Wordpress kullanılmamış ve Custom teknoloji haber sitesi yazılımı üretilerek ekran görüntüsü formatına getirilmiştir.
Bu şablona uygun bir görsel hazırlar mısınız?
Görsel üretme açısından yetenekli üyelerimiz tarafından İngilizce yerler Türkçeye çevrilsin ve tüm hatalar giderilsin lütfen.
Bu prototipte Wordpress kullanılmamış ve Custom teknoloji haber sitesi yazılımı üretilerek ekran görüntüsü formatına getirilmiştir.
Görsel üretme açısından yetenekli üyelerimiz tarafından İngilizce yerler Türkçeye çevrilsin ve tüm hatalar giderilsin lütfen.
losxy0
Yetkin
Techolay Sosyal tasarımını XenForo yazılımı dışına çıkarak kendime göre sil baştan tasarlıyorum.
Bu prototipte XenForo kullanılmamış ve Custom forum yazılımı üretilerek ekran görüntüsü formatına getirilmiştir.
İngilizce yerler Türkçeye çevrilsin ve tüm hatalar giderilsin lütfen.
Eki Görüntüle 90688
Şöyle bir forumda ne hükumet vs muhalefet kavgası yapilir.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Oyun profili gibi duruyor.Techolay Sosyal tasarımını XenForo yazılımı dışına çıkarak kendime göre sil baştan tasarlıyorum.
Bu prototipte XenForo kullanılmamış ve Custom forum yazılımı üretilerek ekran görüntüsü formatına getirilmiştir.
İngilizce yerler Türkçeye çevrilsin ve tüm hatalar giderilsin lütfen.
Eki Görüntüle 90688