Senin yaptığın logoyu görelim hatta en güzel logoyu yapanın logosu siteye eklensin.
Aslında mantıklı konsept. Anket açıp en çok oy alan logo seçilip eklenebilir. Yeni logo bedavaya gelmiş olur :D Karşılığında belki ufak bir ödül de olabilir. Ama işin içine ödül girince millet yapay zekaya falan yaptırmaya başlar bizim millet uyanık.

Aslında mantıklı konsept. Anket açıp en çok oy alan logo seçilip eklenebilir. Yeni logo bedavaya gelmiş olur :D Karşılığında belki ufak bir ödül de olabilir. Ama işin içine ödül girince millet yapay zekaya falan yaptırmaya başlar bizim millet uyanık.
Yapay zekaya yaptırmak kötü bir fikir değil. Sonuçta hoş olacaksa kullanılabilir. Tabi yapay zeka tarafından yapıldığı paylaşılmaması etik olmaz ve bence saygısızlık olur. Ama yapay zekadan daha çok insanların yapmasından yanayım. Zaten sadece font değişse bütün mesele çözülecek gibi.

Yapay zekayla biraz düzenledim. Bence bu logoya biraz düzeltme katılmalı.

7d709559-3318-4831-8a4d-229862d0859f (2).webp

Farklı sitelerden örnek vermem ne kadar doğru bilmiyorum. Umarım kabalık etmiyorumdur. Ama bu siteden örnek vermek istiyorum.

Eki Görüntüle 123179

Font güzel, "o" harfinin sitenin rengi olacak şekilde farklı bir simgeyle yazılmış. Mesela bu logonun güzel olduğunu düşünüyorum. (sadece a harfini beğenmedim.)

Böyle bir şey Techolay'a da yakışabilir.

Yüklerken kaliteyi çok düşürmüşsün gibi. :/

Hocam zaten 2 sitede birbirine benziyor bu logoyla olmaz 😊

Yapay zekaya yaptırmak kötü bir fikir değil. Sonuçta hoş olacaksa kullanılabilir. Tabi yapay zeka tarafından yapıldığı paylaşılmaması etik olmaz ve bence saygısızlık olur. Ama yapay zekadan daha çok insanların yapmasından yanayım. Zaten sadece font değişse bütün mesele çözülecek gibi.
Yok kötü fikir değil de, sırf ödülü almak için kurnazlık yapacak insanlar olur illa diye söyledim. Dediğin gibi yapay zekaya yaptırıp söylememek gibi.