Birlikten kuvvet doğar. Yanlış anlaşılmasın, böyle bir beklentinin olmadığını biliyoruz. Bu gibi konularda gönüllü olmak isteyenler forum için destek olabilir mi? Ben destek olmak isterim.Logo aceleyle yapıldı. İleride bütçemiz olunca değiştireceğiz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Aktif ve gönüllü bir topluluk var. Bunu değerlendirmek gerek. @Recep BaltaşBirlikten kuvvet doğar. Yanlış anlaşılmasın, böyle bir beklentinin olmadığını biliyoruz. Bu gibi konularda gönüllü olmak isteyenler forum için destek olabilir mi? Ben destek olmak isterim.
Her şeye bir bütçe ayırıp kendinizi maddi olarak yormak zorunda değilsiniz. Tıpkı bazı projelerin bağışlar ile ayakta tutulması gibi düşünülebilir. Ama burada yapılan bağış herhangi bir ücret veya mal/rakam değil, logo.Logo aceleyle yapıldı. İleride bütçemiz olunca değiştireceğiz.
(Eğer logoyu güncellemek için bazı yerlere ücret ödemeniz gerekiyorsa bu yazdığım mesajı kendim de geçersiz kabul ediyorum.)
Bu arada mobil konusunda şunu söylemek istiyorum, bazı ekranlarda mevcut logo iyi duruyor iken bazı eski ekran teknolojisine sahip telefonlar logoyu kötü gösteriyor.
Şu biraz daha hoş bana göre. Daha iyisi yapılabilir tabii.
Eki Görüntüle 123177
2005 öncesi çıkmış herhangi bir yarış oyunun fontu.
Rauf
Uzman
Evet.2005 öncesi çıkmış herhangi bir yarış oyunun fontu.
Evet scam site hissi veriyor logo.
Logo için neden bütçe gerekiyor? @Recep Baltaş Rece
- Makaleler
- 3
Logo tasarlama hizmetini öpücükle vermiyorlar.
Ücretsiz yapılanları forumda görüyoruz. Bir kişinin bile SVG paylaştığını görmedim. Bir kişinin bile varyasyon (logo variation) paylaştığını görmedim.
Photoshop açan tasarımcı olmuyor.