Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Bahsettiğiniz kişi burada. Sözümün arkasındayımGeçen gün üyenin biri dediydi Hindistan forumu gibi duruyor diye. Adam bayağı haklı
Tech’in modası geçti hocam. Böyle çarpıcı ve akılda kalıcı bir isim lazım.
Hocam düşün başka bir isimle olsaydık belki şu ankinden daha büyük olabilirdik.
Her geçen zaman büyüyoruz, başlangıç dönemlerinde bile Recep abinin bilinirliği sayesinde mükemmel derecede aktifti burası. Maksat daha büyük olmaksa; forumu ve YouTube kanalını, yakınlarınıza anlatarak bile katkı sağlayabilirsiniz.
Şirketin adını değiştirmek, Steam'den nick değiştirmek gibi değil hocam. Burası hiçbir zaman ölü forum olmadı, ki her zaman sohbet edip sorunları çözüldü. İsim baştan değişseydi haklı olurdunuz ama şu an savunduğunuz şey gerçekten çok anlamsız gelmekte hocam, saygılar.
2016 YouTuber profil fotoğrafı gibi olmuş, elinize sağlık, hahaha
İsim konusuna katılmıyorum, ama logo konusuna katılıyorum.Şu anki logo ve isim çok çirkin duruyor. Çakma gibi. Tech eki olmayan yeni bir isim ve yeni modern, güzel bir logoya evet diyor musunuz?
Font seçimi de bir sanattır. Font seçimi bazı markalar için çok önemli bir durumdur. Öyle ki bazı firmalar bu konuyu aşırı derecede bir hassaslıkla yapmakta.
Muhtemelen biri "Görünümü değil işlevi önemli" diyecek. O da haklı. Üyeler öyle düşünebilir. Ama ziyaretçiler için durumun farklı olduğunu düşünüyorum.
Özel bir simge yapılması şart değil. Sonuçta "Sony", "Panasonic", "Samsung" gibi firmalar da yazıyı logo yapmış durumda. Ancak daha iyi font seçimi yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Tasarım yapılacaksa sade ve hoş durmalı. Benle aynı fikirde olanlar var mı? Eminim logo ile ilgili...
Muhtemelen biri "Görünümü değil işlevi önemli" diyecek. O da haklı. Üyeler öyle düşünebilir. Ama ziyaretçiler için durumun farklı olduğunu düşünüyorum.
Özel bir simge yapılması şart değil. Sonuçta "Sony", "Panasonic", "Samsung" gibi firmalar da yazıyı logo yapmış durumda. Ancak daha iyi font seçimi yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Tasarım yapılacaksa sade ve hoş durmalı. Benle aynı fikirde olanlar var mı? Eminim logo ile ilgili...
- Hasan Merkit
- techolay
- Forum: Web Tasarım
Logo değişebilir ancak isim değiştirmek sıfırdan başlamak gibi olur. Her ne kadar Techolay'ın yeni adı olduğu bilinecek olsa bile site imajına zarar vereceğini düşünüyorum. Techolay ismi 1 yılda yavaştan yayılmaya başlamışken isim değiştirmek saçma olur.
İsim tek faktör değil hocam.
Zamanında Tom's Hardware çok çarpıcı bir isimle piyasaya çıkmıştı 15 sene boyunca tüm PC topluluğunu yönetmişlerdi. Gerçi o da çift domain kullanıyordu.
İsim tek faktör değil hocam.
Ne isim ne logo, (Kaldı ki isim gayet güzel.)
Sitenin arayüzü kullanışlı ve içerik tatmin edici ise her halükarda hakettiğiniz yere gelirsiniz. İsmi, logoyu kimse umursamaz.
En kral ismi ve logoyu koysanız bile içerik iyi değil ve arayüz kullanışlı değil ise kimse dönüp bakmaz.
Bu arada, bence de logo değişsin. Güzelliğini umursamıyorum, ayırdedilebilsin yeter.
İsmi T ile başlayan her sitenin logosu T ile gösteriliyor faworilerde vs..
Sitenin arayüzü kullanışlı ve içerik tatmin edici ise her halükarda hakettiğiniz yere gelirsiniz. İsmi, logoyu kimse umursamaz.
En kral ismi ve logoyu koysanız bile içerik iyi değil ve arayüz kullanışlı değil ise kimse dönüp bakmaz.
Bu arada, bence de logo değişsin. Güzelliğini umursamıyorum, ayırdedilebilsin yeter.
İsmi T ile başlayan her sitenin logosu T ile gösteriliyor faworilerde vs..
Son düzenleme:
İsim değişmeyecek. Logo için profesyonel bir tasarım ofisi ile görüşmemiz gerek ve bu da tabii ki bedava olmayacak. Aşağıya IBAN adresimi bırakıyorum buraya para gönderirseniz logoyu değiştirebiliriz.
TR74 0011 1000 0000 0108 4910 57
Para değil fikir vermeyi planlıyorsanız fikir bizde de var.
TR74 0011 1000 0000 0108 4910 57
Para değil fikir vermeyi planlıyorsanız fikir bizde de var.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-