TAK

Çalışkan
Yer
Kayseri
Merhaba Techolay,

Dün yazmıştım @Hasan Merkit konusuna sağ olsun direkt söylemiş ve marka başvurusunda bulunulmuş. 8 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin markasını 15 yıl önce tescillemişler. Bizler de alan adını (domaini) direkt satın almıştık :) Domain bu arada 23 yaşındaydı. Marka konusunda çok araştırma yaptık, şirket ile uzlaşmaya gidemedik ve süreç çok uzayacağından dolayı alternatif bir isimle devam etmeye karar verdik.

Tesadüf eseri sorguladım "techolay" markasını, göremeyince direkt belirttim. Eğer marka X bir kişide olsaydı ciddi anlamda sıkıntılar çıkartıyordu.

Elinize sağlık.

Merhaba Techolay,

Dün yazmıştım @Hasan Merkit konusuna sağ olsun direkt söylemiş ve marka başvurusunda bulunulmuş. 8 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin markasını 15 yıl önce tescillemişler. Bizler de alan adını (domaini) direkt satın almıştık :) domain bu arada 23 yaşındaydı. Marka konusunda çok araştırma yaptık, şirket ile uzlaşmaya gidemedik ve süreç çok uzayacağından dolayı alternatif bir isimle devam etmeye karar verdik.

Tesadüf eseri sorguladım "Techolay" markasını, göremeyince direkt belirttim. Eğer marka X bir kişide olsaydı ciddi anlamda sıkıntılar çıkartıyordu.

Elinize sağlık.

Farklı yerlerde Techolay isminin alınmasında sorun yok mu? X platformlarda.