Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Mobilde Safari veya Chrome'dan forumları kullanmak zor oluyor. Ben normalde IOS'da ana ekrana ekle özelliğini kullanıyordum ama burada çok iyi çalışmadı. Uygulama desteği olsa kullanım kolaylaşır ve daha zevkli olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yapılıyor biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
Chrome'da:

Screenshot_20250604-125903.webp
Screenshot_20250604-125916.webp
Screenshot_20250604-130018.webp

Bu ana ekrana ekleme muhabbeti iOS'de var bu arada, bilmeyen arkadaşlar için söylemiş olayım. Konuya gelince, daha siteyi bile oturtamamışken mobil uygulama geliştirmek çok zahmetli olur. İlerleyen zamanlarda olursa çok güzel olur tabii ki de, diğer forumlardan da bi' fark olur ancak şu anda pek mümkün değil.

Arkadaşlar yeni öğrendim zaten ana ekrana ekleme özelliği var mış haberim yoktu, konuyu boş yere açmışım ana ekrana ekledim az önce, konu kilitlenebilir uğraştırdıysam kusura bakmayın.

Arkadaşlar yeni öğrendim zaten ana ekrana ekleme özelliği var mış haberim yoktu, konuyu boş yere açmışım ana ekrana ekledim az önce, konu kilitlenebilir uğraştırdıysam kusura bakmayın.

Estağfurullah, konu boş yere açılmış sayılmaz. Öneri öneridir, kullanıcı isteğine göre de konu kapanmıyor. Ayrıca ana ekrana eklemek ile direkt olarak uygulama geliştirmek aynı şey değil sonuçta :)

Ya bütçe sorunu vardı bunun için. Yanılmıyorsam Recep Baltaş bu tarz bir şey demişti zamanında.

Bence foruma hem Android hem iOS için mobil uygulama gelmeli. Devamlı Safari'yi açıp giriş yapmak insanı üşendiriyor, mobil uygulama gelirse daha rahat olur.
Bu arada sadece mobilden giriş yapılsın demiyorum isteyen yine tarayıcı üzerinden girebilir ama uygulama ile girmek isteyenler için daha kolay olur.
Güzel olur gelirse.